KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Ntūralios didelės datulės su kauliuku be pridėtinio cukraus – sveikas ir skanus užkandis tiek mažam, tiek dideliam! Džiovintos datulės – tikras delikatesas! Nuo neatmenamų laikų ne tik saldus ir gardus užkandis, bet ir maistas smegenims.
Džiovintos datulės labai saldžios, todėl gali tapti sveiku cukraus pakaitalu desertuose ar kepiniuose. Jų sudėtyje daug gliukozės, todėl vos kelios džiovintos datulės numalšina alkį ir ilgam suteikia sotumo jausmą. Rinkitės datules kaip maistingą desertą prie kavos ar arbatos. Sutrinkite keletą datulių ir pagardinkite košes. Arba pasikraukite energijos po pietų suvalgę vos 3 datules.
Džiovintos datulės naudingos mūsų organizmui, nes papildo magnio, mangano, seleno ir kalio atsargas. Datulių ląsteliena teigiamai veikia žarnyno veiklą, gerina virškinimą. Be to, jos yra geležies šaltinis, todėl rekomenduojamos sergantiems mažakraujyste.
Datulių nauda: stiprina sveikatą ir ilgina gyvenimą. Dažniausiai dietologai rekomenduoja valgyti datules vietoj saldumynų.
Sudedamosios dalys: 100% datulės.
Energinė ir maistinė vertė 100 g:284 kcal/1189 kJ,riebalų 0,3 g,-iškurių,sočiųjų riebalų rūgščių 0,16 g,angliavandenių 71 g,-iš kurių cukrų 65,5 g,baltymų 2 g.,skaidulinės medžiagos 5,5 g, druska 0g.
Laikyti vėsioje sausoje vietoje.
Kilmės šalis:Olandija
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Džiovintos datulės be kauliukų ir žinoma, be pridėtinio cukraus – sveikas ir skanus užkandis tiek mažam, tiek dideliam! Džiovintos datulės – tikras delikatesas! Nuo neatmenamų laikų ne tik saldus ir gardus užkandis, bet ir maistas smegenims.
Natūraliai saldžios be jokių pridėtinių saldiklių, minkštutės figos. Džiovintos figos kaip ir datulės turi savyje sukaupusios nemažai natūralaus saldumo, tad šis vaisius dažnai rekomenduojamas kaip alternatyva saldumynams. Gausus vitaminų ir mineralų šaltinis. Džiovinti vaisiai be pridėtinio cukraus. Tinka gardinti kokteiliams
Sultingos Džiovintos Slyvos: Pirmos Klasės Skonis Be Kauliuko! Įsigyk ir Mėgaukis Natūraliu Saldumu!