KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Nuo neatmenamų laikų džiovinti abrikosai buvo laikomi tikru delikatesu. Dabar jie tapo ne prabangos ženklu, o sveikos gyvensenos epitetu. Džiovinti abrikosai tiesiog privalo būti kiekvieno, savimi besirūpinančio, valgiaraštyje. Natūralūs džiovinti vaisiai patiks ir mažam, ir dideliam.
Džiovinti abrikosai yra vieni iš sveikiausių vaisių mūsų organizmui. Juos būtina įtraukti į sveiką mitybą, nes vos 3-5 džiovinti abrikosai papildys geležies ir vitamino C atsargas. Šis užkandis didina darbingumą ir gerina atmintį. Abrikosai sukaupia kalcio atsargas, o džiovintuose abrikosuose kalcio dar daugiau!
Džiovintus abrikosus be kauliuko rinkitės vietoje saldaus deserto. Jie padeda išvengti virškinimo sutrikimų, gerina žarnyno mikroflorą, padeda iš organizmo pašalinti toksinus ir mažina blogojo cholesterolio kiekį kraujyje. Teigiama, kad džiovinti abrikosai pristabdo riebalų kaupimąsi organizme, todėl padeda mažinti svorį. Jie taps maistingu ir labai naudingu užkandžiu, ilgam suteikiančiu sotumo jausmą.
Šiuose džiovintuose vaisiuose gausu beta-karotino, kuris labau naudingas akims. Tad džiovintų abrikosų be kauliuko verta visuomet turėti užkandžių skyrelyje.
100 g produkto maistinė ir energetinė vertė: 954kJ/227kcal; riebalai – 0,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 0 g, angliavandeniai – 44 g, iš kurių cukrų – 39 g, skaidulinės medžiagos – 16 g, baltymai – 3,5 g, druska – 0,0 g.
Sudedamosios dalys: Abrikosai 99,8%, konservantas SIEROS DIOKSIDAS 0,2%. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Kilmės šalis: Uzbekistanas
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Vasaros skonio gabalėliai.Sultingi ir minkšti – puikus pasirinkimas sveikam užkandžiui ar maisto pagardinimui.
Džiovinti abrikosai kubeliais dar vienas pasirinkimas, kurį galima priskirti saldžių desertų ir pagardų kategorijai. Puikiai tiks košėms pagardinti, Bet ir kaip užkandis be galo skanus.