
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta jautiena su slyvomis ir čili pipirais. Aukščiausia rūšis. Rankų darbo produktas. Baltymų šaltinis. Be konservantų
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Džiovinti persikai be pridėtinio cukraus - tai dar vienas ginklas prieš Jūsų sąžinę. Nuodėmingai skanūs, neleidžiantis atsiplėšti iki paskutinio kąsnio. Natūraliai sultingi ir be galo aromatingi džiovinti vaisiai be pridėtinio cukraus.
Minkšti ir natūraliai saldūs džiovinti persikai yra sveikas ir maistingas užkandis tarp pagrindinių valgymų ar kaip desertas prie kavos. Jais gardinkite kepinius, jogurtus, košes ar dribsnius. Džiovintuose persikuose gausu vitamino A, kalio, vario, geležies ir vitamino B.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 285,5 kcal/1199kJ, riebalų 0,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,1 g, angliavandenių 61,3 g, iš kurių cukrų 61,3 g, baltymų 3,6 g, druskos 0 g.
Sudedamosios dalys: persikai 100%. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Charakteristikos