
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta jautiena su slyvomis ir čili pipirais. Aukščiausia rūšis. Rankų darbo produktas. Baltymų šaltinis. Be konservantų
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Saulėje džiovinti abrikosai, prisotinti naudingųjų medžiagų. Dėl šio natūralaus proceso puikiai išsaugo visas maistingąsias medžiagas ir nepraranda natūralaus kvapo. Skonis lyg ką tik nuskintų.
Saulėje džiovinti abrikosai, prisotinti naudingųjų medžiagų. Dėl šio natūralaus proceso puikiai išsaugo visas maistingąsias medžiagas ir nepraranda natūralaus kvapo. Skonis lyg ką tik nuskintų.
Džiovinti abrikosai yra vieni iš sveikiausių vaisių mūsų organizmui. Juos būtina įtraukti į sveiką mitybą, nes vos 3-5 džiovinti abrikosai papildys geležies ir vitamino C atsargas. Šis užkandis didina darbingumą ir gerina atmintį. Abrikosai sukaupia kalcio atsargas, o džiovintuose abrikosuose kalcio dar daugiau!
Džiovintus abrikosus rinkitės vietoje saldaus deserto. Jie padeda išvengti virškinimo sutrikimų, gerina žarnyno mikroflorą, padeda iš organizmo pašalinti toksinus ir mažina blogojo cholesterolio kiekį kraujyje. Teigiama, kad džiovinti abrikosai pristabdo riebalų kaupimąsi organizme, todėl padeda mažinti svorį. Jie taps maistingu ir labai naudingu užkandžiu, ilgam suteikiančiu sotumo jausmą.
Šiuose džiovintuose vaisiuose gausu beta-karotino, kuris labau naudingas akims.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 286 kcal/1199 kJ, riebalų 0,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,02 g, angliavandenių 62,6 g, iš kurių cukrų 53,4 g, baltymų 3,4 g, druskos 0,03 g.
Sudedamosios dalys: 100% abrikosai. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Nuo neatmenamų laikų džiovinti abrikosai buvo laikomi tikru delikatesu. Dabar jie tapo ne prabangos ženklu, o sveikos gyvensenos epitetu. Džiovinti abrikosai tiesiog privalo būti kiekvieno, savimi besirūpinančio, valgiaraštyje. Natūralūs džiovinti vaisiai patiks ir mažam, ir dideliam.
Džiovinti abrikosai kubeliais dar vienas pasirinkimas, kurį galima priskirti saldžių desertų ir pagardų kategorijai. Puikiai tiks košėms pagardinti, Bet ir kaip užkandis be galo skanus.