
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta jautiena su slyvomis ir čili pipirais. Aukščiausia rūšis. Rankų darbo produktas. Baltymų šaltinis. Be konservantų
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Džiovintos spanguolės, kaip ir natūralios, turi savyje gausybę vitaminų bei mineralinių medžiagų. Tai dar viena labai universali uoga mūsų asortimente. Džiovintos spanguolės tinka įvairiuose patiekaluose - nuo rytinės košės iki šventinės silkutės.
Džiovintos spanguolės pagardins desertus, kepinius ar jogurtą. Kvapnios uogos suteiks gaivų ir saldų skonį. Spanguolės yra antioksidantų šaltinis, todėl labai vertingos patiriantiems stresą. Jos gerina virškinimą, taip pat papildo organizmą vitamino E ir geležies atsargomis. Be spanguolių daugelis neįsivaizduojame ir kisieliaus ar saldžios sriubos.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 340 kcal/1423 kJ, riebalų 0,41 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,07 g, angliavandenių 78,4 g, iš kurių cukrų 65,1 g, baltymų 0,79 g, druskos 0,01 g.
Sudedamosios dalys: spanguolės, cukrus, rafinuotas nehidrintas saulėgrąžų aliejus. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Saulės nubučiuotos džiovintos vyšnios, kai norisi kažko neįprasto. Natūraliai saldžios, todėl puikiai tiks prie rytinių košių ar šventinės šampano taurės.
Visiems puikiai pažįstamos klasikinės razinos. Tamsios spalvos, saldaus skonio. Tiesiog privalo jų būti pas kiekvieną virtuvės lentynoje. Tinka kaip pagardas įvairiausiems gaminiams pagal jūsų fantaziją.
Auksinio atspalvio "golden" razinos yra salžios kaip medus , puikiai tinka kaip pagardas įvairiems patiekalams.