KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Saulės nubučiuotos džiovintos vyšnios, kai norisi kažko neįprasto. Natūraliai saldžios, todėl puikiai tiks prie rytinių košių ar šventinės šampano taurės.
Vyšnios yra vienos skaniausių vasaros uogų, bet jų sezonas greitai baigiasi. Džiovintos vyšnios yra puiki galimybė mėgautis skaniausiomis uogomis ištisus metus. Gardink jomis kokteilius, košes, jogurtus ar kepinius.
Džiovintos vyšnios prikaupia vitamino A ir kalio. Saldžiarūgščio skonio džiovintos vyšnios gali pakeisti razinas.
Maistinė vertė 100g: 1503 kJ/354 kcal; riebalai 0,5g, iš kurių sočiųjų riebalų rugščių 0g; angliavandeniai 85g, iš kurių cukrų 67g; baltymai 2,6g; druska 0,06g.
Sudedamosios dalys: vyšnios, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis (E330), konservantas SIEROS DIOKSIDAS (E220), dažiklis: (E124 arba E129). Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Džiovintos spanguolės, kaip ir natūralios, turi savyje gausybę vitaminų bei mineralinių medžiagų. Tai dar viena labai universali uoga mūsų asortimente. Džiovintos spanguolės tinka įvairiuose patiekaluose - nuo rytinės košės iki šventinės silkutės.
Sultingos Džiovintos Slyvos: Pirmos Klasės Skonis Be Kauliuko! Įsigyk ir Mėgaukis Natūraliu Saldumu!
Tamsios spalvos, saldaus skonio. be sėklų razinos. Tiesiog privalo jų būti pas kiekvieną virtuvės lentynoje. Tinka kaip pagardas įvairiausiems gaminiams pagal jūsų fantaziją.
Džiovinti vaisiai ir uogos – energija ir geras ūpas visai dienai!