- −30%

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Saulės nubučiuoti, itin aromatingi ir tąsūs bei svarbiausia NATŪRALŪS ananasų žiedai. Kai norisi kažko egzotiško, bet tuo pačiu ir sveiko. Nudžiugink savo mažylius natūraliais skanėstais be pridėtinio cukraus.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Saulės nubučiuotos džiovintos vyšnios, kai norisi kažko neįprasto. Natūraliai saldžios, todėl puikiai tiks prie rytinių košių ar šventinės šampano taurės.
Vyšnios yra vienos skaniausių vasaros uogų, bet jų sezonas greitai baigiasi. Džiovintos vyšnios yra puiki galimybė mėgautis skaniausiomis uogomis ištisus metus. Gardink jomis kokteilius, košes, jogurtus ar kepinius.
Džiovintos vyšnios prikaupia vitamino A ir kalio. Saldžiarūgščio skonio džiovintos vyšnios gali pakeisti razinas.
Maistinė vertė 100g: 1503 kJ/354 kcal; riebalai 0,5g, iš kurių sočiųjų riebalų rugščių 0g; angliavandeniai 85g, iš kurių cukrų 67g; baltymai 2,6g; druska 0,06g.
Sudedamosios dalys: vyšnios, cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis (E330), konservantas SIEROS DIOKSIDAS (E220), dažiklis: (E124 arba E129). Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Džiovintos spanguolės, kaip ir natūralios, turi savyje gausybę vitaminų bei mineralinių medžiagų. Tai dar viena labai universali uoga mūsų asortimente. Džiovintos spanguolės tinka įvairiuose patiekaluose - nuo rytinės košės iki šventinės silkutės.
Auksinio atspalvio "golden" razinos yra salžios kaip medus , puikiai tinka kaip pagardas įvairiems patiekalams.
Atraskite puikų Dida Boža vyšnių džemo skonį, pagamintą iš šio kilnaus, tačiau švelnaus raudono vaisiaus, kuris žais kartu su jūsų pojūčiais. Vyšnių džemas pradžiugins jus kartu su mėgstamais sausainiais, kaip įdaras mėgstamoms spurgoms ar kaip lengvi pusryčiai geriausiai dienos pradžiai.