- −10%

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Mes visada turime ką pasiūlyti ieškantiems naujų skonių ir potyrių. Tokie traškūs krekeriai, mažyčiai su ryškiu poskoniu, tiesiog mmm....
Traškios lazdelės - krekeriai česnako ir baziliko skonio.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 415 kcal/1744 kJ, riebalų 15,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,0 g, angliavandenių 57,4 g, iš kurių cukrų 1,2 g, baltymų 10,0 g, druskos 1,496 g.
Sudedamosios dalys: KVIEČIŲ miltai, alyvuogių aliejus, bazilikai (3%), alaus mielės, palmių aliejus, KVIEČIŲ salyklo milteliai, česnakai (0,3%). Sudėtyje yra GLITIMO. Gali būti RIEŠUTŲ, SOJOS, PIENO ir SEZAMO pėdsakų. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Tokios traškios lazdelės - krekeriai, mažyčiai su ryškiu poskoniu, tiesiog mmm....