KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Mes visada turime ką pasiūlyti ieškantiems naujų skonių ir potyrių. Tokie traškūs krekeriai, mažyčiai su ryškiu poskoniu, tiesiog mmm....
Traškios lazdelės - krekeriai česnako ir baziliko skonio.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 415 kcal/1744 kJ, riebalų 15,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,0 g, angliavandenių 57,4 g, iš kurių cukrų 1,2 g, baltymų 10,0 g, druskos 1,496 g.
Sudedamosios dalys: KVIEČIŲ miltai, alyvuogių aliejus, bazilikai (3%), alaus mielės, palmių aliejus, KVIEČIŲ salyklo milteliai, česnakai (0,3%). Sudėtyje yra GLITIMO. Gali būti RIEŠUTŲ, SOJOS, PIENO ir SEZAMO pėdsakų. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Tokios traškios lazdelės - krekeriai, mažyčiai su ryškiu poskoniu, tiesiog mmm....