- −10%

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Tokios traškios lazdelės - krekeriai, mažyčiai su ryškiu poskoniu, tiesiog mmm....
Traškios lazdelės - krekeriai pomidorų ir bazilikų skonio.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 432 kcal/1813 kJ, riebalų 18,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,0 g, angliavandenių 55,1 g, iš kurių cukrų 1,7 g, baltymų 10,1 g, druskos 0,318 g.
Sudedamosios dalys: KVIEČIŲ miltai, alyvuogių aliejus, palmių aliejus, bazilikai (3,7%), alaus mielės, pomidorai (1,9%), KVIEČIŲ salyklo milteliai, druska. Sudėtyje yra GLITIMO ir KVIEČIŲ. Gali būti RIEŠUTŲ, SOJOS, PIENO ir SEZAMO pėdsakų. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Mes visada turime ką pasiūlyti ieškantiems naujų skonių ir potyrių. Tokie traškūs krekeriai, mažyčiai su ryškiu poskoniu, tiesiog mmm....