
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Atidarykite kiečiausio pasaulyje riešuto kevalą ir patys pirmi atraskite šviežumo, švelnumo ir kreminio skonio kupiną branduolį.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Juodasis šokoladas labai mėgstamas konditerių, bet dieviškai skanus ir smaližiams. Dar nebandei? Tai ko lauki?
Ar žinai, kad šokoladas ne tik skanus, bet ir maistingas? Iš kakavos pupelių pagamintame šokolade yra geležies, magnio, vario, mangano, cinko, seleno ir kitų mikroelementų. Tačiau jame ir daug kalorijų, todėl juodąjį šokoladą reiktų skanauti saikingai. Taip pat juodajame šokolade yra daug antioksidantų.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 542 kcal/2246 kJ, riebalų 34.5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 21,2 g, angliavandenių 47.8 g, iš kurių cukrų 44.9 g, baltymų 5.1 g, druskos 0,01 g.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga. Juodajame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau 42,78 %. Sudėtyje yra SOJOS. Gali būti PIENO pėdsakų.
Kilmės šalis: Vokietija.
Laikyti sausoje vietoje, (+10C... +20C) temperatūroje.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Nepamainomas produktas konditerių virtuvėje, pagardins įvairiausius jūsų kepinius. O smaližiai jį tiesiog valgo vieną patį, nes tai labai patogūs maži "trupinėliai".