KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Juodasis šokoladas labai mėgstamas konditerių, bet dieviškai skanus ir smaližiams. Dar nebandei? Tai ko lauki?
Ar žinai, kad šokoladas ne tik skanus, bet ir maistingas? Iš kakavos pupelių pagamintame šokolade yra geležies, magnio, vario, mangano, cinko, seleno ir kitų mikroelementų. Tačiau jame ir daug kalorijų, todėl juodąjį šokoladą reiktų skanauti saikingai. Taip pat juodajame šokolade yra daug antioksidantų.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 542 kcal/2246 kJ, riebalų 34.5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 21,2 g, angliavandenių 47.8 g, iš kurių cukrų 44.9 g, baltymų 5.1 g, druskos 0,01 g.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga. Juodajame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau 42,78 %. Sudėtyje yra SOJOS. Gali būti PIENO pėdsakų.
Kilmės šalis: Vokietija.
Laikyti sausoje vietoje, (+10C... +20C) temperatūroje.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Nepamainomas produktas konditerių virtuvėje, pagardins įvairiausius jūsų kepinius. O smaližiai jį tiesiog valgo vieną patį, nes tai labai patogūs maži "trupinėliai".