- −10%
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Subtiliai traškūs anakardžio riešutai švelnaus grietinės ir svogūnų skonio. Šiek tiek paskrudinti ir apvilkti klasikiniu skonių deriniu nepaliks abejingų. Tiesiog neįmanoma sustoti kramsnoti
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 575 kcal/2390 kJ, riebalų 43 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 8,5 g, angliavandenių 31 g, iš kurių cukrų 6,7 g, baltymų 15,0 g, druskos 1,91 g.
Sudedamosios dalys: ANAKARDŽIO RIEŠUTAI 92 %, grietinės ir svogūnų prieskonių mišinys 7,3 % (druska, cukrus, KVIETINIAI miltai, išrūgų milteliai (iš PIENO), svogūnų milteliai 0,5 %, aromato ir skonio stiprikliai: mononatrio glutamatas, dinatrio 5`- ribonukleotidai; nenugriebto PIENO milteliai, mielių ekstraktas, prieskoninės žolelės, kvapiosios medžiagos, česnakų milteliai, petražolės, gliukozės sirupas, saulėgrąžų ir rapsų aliejus, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: obuolių rūgštis, pieno rūgštis; lipnumą reguliuojanti medžiaga silicio dioksidas, maltodekstrinas, antioksidantas tokoferolių koncentruotas ekstraktas), stingdiklis gumiarabikas. Sudėtyje yra ANAKARDŽIO RIEŠUTŲ, PIENO ir GLITIMO. Gali būti kitų RIEŠUTŲ pėdsakų. Atminkite: maži vaikai gali užspringti. Kilmės šalis: Lietuva. Žemės riešutų kilmės šalis: ne ES. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Šiuos kepintus jalapeno ir sūrio skonio anakardžius mes turime tik dėl jūsų mielieji gurmanai. Juk mūsų kurmiukas logotipe tą ir reiškia: tyrinėtojas, šniukštinėtojas naujų skonių ragautojas. Pabandom?