- −10%

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta jautiena su slyvomis ir čili pipirais. Aukščiausia rūšis. Rankų darbo produktas. Baltymų šaltinis. Be konservantų
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Subtiliai traškūs anakardžio riešutai švelnaus grietinės ir svogūnų skonio. Šiek tiek paskrudinti ir apvilkti klasikiniu skonių deriniu nepaliks abejingų. Tiesiog neįmanoma sustoti kramsnoti
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 575 kcal/2390 kJ, riebalų 43 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 8,5 g, angliavandenių 31 g, iš kurių cukrų 6,7 g, baltymų 15,0 g, druskos 1,91 g.
Sudedamosios dalys: ANAKARDŽIO RIEŠUTAI 92 %, grietinės ir svogūnų prieskonių mišinys 7,3 % (druska, cukrus, KVIETINIAI miltai, išrūgų milteliai (iš PIENO), svogūnų milteliai 0,5 %, aromato ir skonio stiprikliai: mononatrio glutamatas, dinatrio 5`- ribonukleotidai; nenugriebto PIENO milteliai, mielių ekstraktas, prieskoninės žolelės, kvapiosios medžiagos, česnakų milteliai, petražolės, gliukozės sirupas, saulėgrąžų ir rapsų aliejus, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: obuolių rūgštis, pieno rūgštis; lipnumą reguliuojanti medžiaga silicio dioksidas, maltodekstrinas, antioksidantas tokoferolių koncentruotas ekstraktas), stingdiklis gumiarabikas. Sudėtyje yra ANAKARDŽIO RIEŠUTŲ, PIENO ir GLITIMO. Gali būti kitų RIEŠUTŲ pėdsakų. Atminkite: maži vaikai gali užspringti. Kilmės šalis: Lietuva. Žemės riešutų kilmės šalis: ne ES. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Dar vienas ypatingas riešutas mūsų asortimente. Natūraliai saldūs iš savęs anakardžio riešutai šį kart pateikiami kitokiame amplua. Švelniai paskrudinti ir pagardinti žiupsneliu druskos šie riešutai jus nustebins kitokiu savo skoniu.
Šiuos kepintus jalapeno ir sūrio skonio anakardžius mes turime tik dėl jūsų mielieji gurmanai. Juk mūsų kurmiukas logotipe tą ir reiškia: tyrinėtojas, šniukštinėtojas naujų skonių ragautojas. Pabandom?