SKRUDINTI ANAKARDŽIO RIEŠUTAI SU MEDUMI

SKRUDINTI ANAKARDŽIO RIEŠUTAI SU MEDUMI

Skrudinti anakardžio riešutai meduje - tai puikus užkandis, kai norisi kažko saldaus, bet tuo pačiu ir sveiko. Visi gerai žinome medaus naudą organizmui, o riešutai su medumi - tai tikras sveikuolių skanėstas ir energijos bomba. Receptas ypatingas tuo, kad prieš karamelizacijos procesą anakardžio riešutai yra švelniai paskrudinami. Tai duoda papildomo traškumo, o medus suteikia saldumo jausmą.

Rinktis svorį: 500g
8,48 €
Su mokesčiais
Kiekis

Ar žinote, kaip skrudinti riešutus, kad šie nepakenktų sveikatai? 

Anakardžio riešutų geriau nekepti keptuvėje, bet reikėtų skrudinti orkaitėje, paskleidžiant riešutus ant kepimo skardos vienu sluoksniu. Temperatūra neturėtų viršyti 150° C, kad riešutų aliejus nepasiektų rūkymo taško ir nekeltų kenksmingumo. 

ANAKARDŽIO RIEŠUTAI SKRUDINTI MEDUJE

Sudedamosios dalys: anakarždio RIEŠUTAI 64 %, cukrus, margarinas (augaliniai aliejai (rapsų, saulėgrąžų, palmių, kokosų), vanduo, druska, EMULSIKLIAI: lecitinas, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapioji medžiaga, dažiklis karotenai), natūralus medus 1%, kvapioji medžiaga. 

Energinė ir maistinė vertė 100 g: 524 kcal/2188 kJ, riebalų 29 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5,4 g, angliavandenių 56 g, iš kurių cukrų 39 g, baltymų 11,5 g, druskos 0,03 g.

Sudėtyje yra anakardžio riešutų. Gali būti žemės, migdolo ir lazdyno riešutų pėdsakų. 

Supakuotas naudojant apsaugines dujas. 

Kilmės šalis: Lietuva. 

Anakardžio riešutų kilmės šalis: ne ES. 

Atminkite: maži vaikai gali užspringti.

Laikyti sausoje vietoje, (0 ÷ + 25)C temperatūroje.

R000055
12 Prekės

Charakteristikos

Pakuotės svoris
500 g
1000 g

We are the best

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Susiję straipsniai