KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Skrudinti anakardžio riešutai meduje - tai puikus užkandis, kai norisi kažko saldaus, bet tuo pačiu ir sveiko. Visi gerai žinome medaus naudą organizmui, o riešutai su medumi - tai tikras sveikuolių skanėstas ir energijos bomba. Receptas ypatingas tuo, kad prieš karamelizacijos procesą anakardžio riešutai yra švelniai paskrudinami. Tai duoda papildomo traškumo, o medus suteikia saldumo jausmą.
Ar žinote, kaip skrudinti riešutus, kad šie nepakenktų sveikatai?
Anakardžio riešutų geriau nekepti keptuvėje, bet reikėtų skrudinti orkaitėje, paskleidžiant riešutus ant kepimo skardos vienu sluoksniu. Temperatūra neturėtų viršyti 150° C, kad riešutų aliejus nepasiektų rūkymo taško ir nekeltų kenksmingumo.
ANAKARDŽIO RIEŠUTAI SKRUDINTI MEDUJE
Sudedamosios dalys: anakarždio RIEŠUTAI 64 %, cukrus, margarinas (augaliniai aliejai (rapsų, saulėgrąžų, palmių, kokosų), vanduo, druska, EMULSIKLIAI: lecitinas, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapioji medžiaga, dažiklis karotenai), natūralus medus 1%, kvapioji medžiaga.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 524 kcal/2188 kJ, riebalų 29 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5,4 g, angliavandenių 56 g, iš kurių cukrų 39 g, baltymų 11,5 g, druskos 0,03 g.
Sudėtyje yra anakardžio riešutų. Gali būti žemės, migdolo ir lazdyno riešutų pėdsakų.
Supakuotas naudojant apsaugines dujas.
Kilmės šalis: Lietuva.
Anakardžio riešutų kilmės šalis: ne ES.
Atminkite: maži vaikai gali užspringti.
Laikyti sausoje vietoje, (0 ÷ + 25)C temperatūroje.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Anakardžio riešutai jau savaime salstelėję, o aplieti švelniai kartaus skonio juoduoju šokoladu atsiskleis lyg dar neragautas - neatrastas skonis.
Subtiliai traškūs anakardžio riešutai švelnaus grietinės ir svogūnų skonio. Šiek tiek paskrudinti ir apvilkti klasikiniu skonių deriniu nepaliks abejingų. Tiesiog neįmanoma sustoti kramsnoti
Šiuos kepintus jalapeno ir sūrio skonio anakardžius mes turime tik dėl jūsų mielieji gurmanai. Juk mūsų kurmiukas logotipe tą ir reiškia: tyrinėtojas, šniukštinėtojas naujų skonių ragautojas. Pabandom?