
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Saulės nubučiuoti, itin aromatingi ir tąsūs bei svarbiausia NATŪRALŪS ananasų žiedai. Kai norisi kažko egzotiško, bet tuo pačiu ir sveiko. Nudžiugink savo mažylius natūraliais skanėstais be pridėtinio cukraus.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Skrudinti anakardžio riešutai meduje - tai puikus užkandis, kai norisi kažko saldaus, bet tuo pačiu ir sveiko. Visi gerai žinome medaus naudą organizmui, o riešutai su medumi - tai tikras sveikuolių skanėstas ir energijos bomba. Receptas ypatingas tuo, kad prieš karamelizacijos procesą anakardžio riešutai yra švelniai paskrudinami. Tai duoda papildomo traškumo, o medus suteikia saldumo jausmą.
Ar žinote, kaip skrudinti riešutus, kad šie nepakenktų sveikatai?
Anakardžio riešutų geriau nekepti keptuvėje, bet reikėtų skrudinti orkaitėje, paskleidžiant riešutus ant kepimo skardos vienu sluoksniu. Temperatūra neturėtų viršyti 150° C, kad riešutų aliejus nepasiektų rūkymo taško ir nekeltų kenksmingumo.
ANAKARDŽIO RIEŠUTAI SKRUDINTI MEDUJE
Sudedamosios dalys: anakarždio RIEŠUTAI 64 %, cukrus, margarinas (augaliniai aliejai (rapsų, saulėgrąžų, palmių, kokosų), vanduo, druska, EMULSIKLIAI: lecitinas, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapioji medžiaga, dažiklis karotenai), natūralus medus 1%, kvapioji medžiaga.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 524 kcal/2188 kJ, riebalų 29 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5,4 g, angliavandenių 56 g, iš kurių cukrų 39 g, baltymų 11,5 g, druskos 0,03 g.
Sudėtyje yra anakardžio riešutų. Gali būti žemės, migdolo ir lazdyno riešutų pėdsakų.
Supakuotas naudojant apsaugines dujas.
Kilmės šalis: Lietuva.
Anakardžio riešutų kilmės šalis: ne ES.
Atminkite: maži vaikai gali užspringti.
Laikyti sausoje vietoje, (0 ÷ + 25)C temperatūroje.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Dar vienas ypatingas riešutas mūsų asortimente. Natūraliai saldūs iš savęs anakardžio riešutai šį kart pateikiami kitokiame amplua. Švelniai paskrudinti ir pagardinti žiupsneliu druskos šie riešutai jus nustebins kitokiu savo skoniu.