- %
- Išparduota

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Jo didenybė sūdyti ir kepinti žemės riešutai – skonių klasika. Puikiai visiems pažįstamas skonis - švelniai pakepinti ir subtiliai pagardinti žiupsneliu druskos. Nuo seno daugelio pamėgtas ir universalus užkandis, neprarandantis savo populiarumo ir šiandien. Tai ne tik dažnas užkandis, bet ir sveikatos šaltinis.
Žemės riešutai naudingi sveikatai. Jie yra baltymų šaltinis, sukaupę dideles vitamino E ir B6 atsargas. Dėl savo nekaprizingo charakterio šie riešutai ko ne pigiausi rinkoje, tad sveikiau maitintis galima už sąlyginai nedidelę kainą, lyginant su kitais riešutais.
Sūdyti ir kepinti žemės riešutai puikiai tiks kaip greitas užkandis.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: žemės RIEŠUTAI kalorijos : 640 kcal/2676 kJ, riebalų 52,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 8,0 g, angliavandenių 15,0 g, iš kurių cukrų 4,0 g, baltymų 28,0 g, druskos 1,0 g.
Sudedamosios dalys: žemės RIEŠUTAI kalorijos (640 kcal), valgomoji druska, augalinis aliejus (palmių), maltodekstrinas, skaidulos, antioksidantas: (rozmarino ekstraktas). Sudėtyje yra RIEŠUTŲ. Gali būti PIENO, GLITIMO, SEZAMO, GARSTYČIŲ ir SALIERO pėdsakų. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Ypatingai traškūs kepinti migdolai su žiupsneliu druskos - tikra užkandžių bomba. Mėgaukis šiais migdolais, juk jie tokie gardūs ir maistingi...
Dar vienas ypatingas riešutas mūsų asortimente. Natūraliai saldūs iš savęs anakardžio riešutai šį kart pateikiami kitokiame amplua. Švelniai paskrudinti ir pagardinti žiupsneliu druskos šie riešutai jus nustebins kitokiu savo skoniu.
Su niekuo nepalyginamas riešutas tiek savo savybėmis, tiek traškumu nepaliks abejingų. Švelniai pakepintas ir subtiliai pagardintas žiupsneliu druskos. Tiesiog vertas nuodemės.