- %
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Jo didenybė sūdyti ir kepinti žemės riešutai – skonių klasika. Puikiai visiems pažįstamas skonis - švelniai pakepinti ir subtiliai pagardinti žiupsneliu druskos. Nuo seno daugelio pamėgtas ir universalus užkandis, neprarandantis savo populiarumo ir šiandien. Tai ne tik dažnas užkandis, bet ir sveikatos šaltinis.
Žemės riešutai naudingi sveikatai. Jie yra baltymų šaltinis, sukaupę dideles vitamino E ir B6 atsargas. Dėl savo nekaprizingo charakterio šie riešutai ko ne pigiausi rinkoje, tad sveikiau maitintis galima už sąlyginai nedidelę kainą, lyginant su kitais riešutais.
Sūdyti ir kepinti žemės riešutai puikiai tiks kaip greitas užkandis.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: žemės RIEŠUTAI kalorijos : 640 kcal/2676 kJ, riebalų 52,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 8,0 g, angliavandenių 15,0 g, iš kurių cukrų 4,0 g, baltymų 28,0 g, druskos 1,0 g.
Sudedamosios dalys: žemės RIEŠUTAI kalorijos (640 kcal), valgomoji druska, augalinis aliejus (palmių), maltodekstrinas, skaidulos, antioksidantas: (rozmarino ekstraktas). Sudėtyje yra RIEŠUTŲ. Gali būti PIENO, GLITIMO, SEZAMO, GARSTYČIŲ ir SALIERO pėdsakų. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Ypatingai traškūs kepinti migdolai su žiupsneliu druskos - tikra užkandžių bomba. Mėgaukis šiais migdolais, juk jie tokie gardūs ir maistingi...
Su niekuo nepalyginamas riešutas tiek savo savybėmis, tiek traškumu nepaliks abejingų. Švelniai pakepintas ir subtiliai pagardintas žiupsneliu druskos. Tiesiog vertas nuodemės.
Šiuos kepintus jalapeno ir sūrio skonio anakardžius mes turime tik dėl jūsų mielieji gurmanai. Juk mūsų kurmiukas logotipe tą ir reiškia: tyrinėtojas, šniukštinėtojas naujų skonių ragautojas. Pabandom?