- %
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Skrudinti migdolai, paruošti be aliejaus ir druskos–grynas skonis ir maksimali nauda.Sauso kepinimo metu išsaugota visa natūrali migdolų maistinė vertė ir traškumas. Šie natūralūs riešutai – geriausias sveikas užkandis sportuojantiems ir vertinantiems natūralumą.
Jei ieškote riešutų, kurie ne tik džiugintų traškumu, bet ir atitiktų sveikos mitybos principus, šie skrudinti migdolai yra idealus pasirinkimas. Mes juos kruopščiai paruošėme sauso kepinimo metodu – be papildomo aliejaus ir nesūdėme, taip išlaikydami gryną, natūralų skonį.
Maistinė ir energinė vertė 100 g: 575 kcal/2350 kJ, riebalų 49,42 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,731 g, angliavandenių 21,67 g, iš kurių cukrų 3,89 g, baltymų 21,22 g, druskos 0 g.
Sudedamosios dalys: migdolų riešutai.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Jo didenybė sūdyti ir kepinti žemės riešutai – skonių klasika. Puikiai visiems pažįstamas skonis - švelniai pakepinti ir subtiliai pagardinti žiupsneliu druskos. Nuo seno daugelio pamėgtas ir universalus užkandis, neprarandantis savo populiarumo ir šiandien. Tai ne tik dažnas užkandis, bet ir sveikatos šaltinis.
Saldžiai sūrus nuotykis: Migdolai su šokoladu, karamele ir jūros druska. Nuodėmingai skanu...