- %
- −20%

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Atidarykite kiečiausio pasaulyje riešuto kevalą ir patys pirmi atraskite šviežumo, švelnumo ir kreminio skonio kupiną branduolį.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Ypač plonai susmulkinti migdolų lapeliai desertų puošybai. Tikra konditerė tiesiog privalo jų turėti savo prieskonių skyrelyje, kad galėtų pagardinti savo šedevrus.
Migdolų lapeliais papuošite ne tik desertus, bet ir pagardinsite pusryčių košes, dribsnius, bet ir suteiksite skonio akcentą salotoms ar troškiniams. Be to, migdolai labai vertingi mūsų organizmui, todėl jais verta papildyti savo mitybą.
Migdolai maistine verte ir energine 100 g: 631 kcal/2610 kJ, riebalų 55,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,7 g, angliavandenių 7,1 g, iš kurių cukrų 3,8 g, baltymų 21,7 g, druskos 0,013 g.
Sudedamosios dalys: migdolai RIEŠUTAI be luobelės. Sudėtyje yra RIEŠUTŲ. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Kokoso drožlės visiems puikiai žinomos kaip pagardas įvairiuose konditerijos gaminiuose, saldumynų gamybai, puikiai tiks ir rytinei košei gardinti.
Klientai dažnai mūsų klausdavo, kada gi pagaliau turėsite migdolų miltų? Tai štai, prašom, nuo šiol dar daugiau skanių konditerijos gaminių jūsų namuose iš gurru.lt