- %
- −20%

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Saulės nubučiuoti, itin aromatingi ir tąsūs bei svarbiausia NATŪRALŪS ananasų žiedai. Kai norisi kažko egzotiško, bet tuo pačiu ir sveiko. Nudžiugink savo mažylius natūraliais skanėstais be pridėtinio cukraus.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Paprikos skonio žemės riešutai apvalkale (traškioje luobelėje). Jei tu tas, kuris mėgsta pikantiškus skonius - šie riešutai kaip tik tau! Puikus greitas užkandis užklupus netikėtai svečių kompanijai.
Kokoso drožlės visiems puikiai žinomos kaip pagardas įvairiuose konditerijos gaminiuose, saldumynų gamybai, puikiai tiks ir rytinei košei gardinti.
Kokoso drožlės naudojamos kepiniuose ir desertuose. Jos nebijo karščio, todėl dažnai naudojamos konditerijoje. Kokoso drožles galite panaudoti ir kasdienėje mityboje - gardinti košes ar jogurtus. Jos turi daug maistingų medžiagų, suteikia sotumo jausmą.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 660 kcal/2763 kJ, riebalų 65,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 57,2 g, angliavandenių 23,7 g, iš kurių cukrų 7,4 g, baltymų 6,9 g, druskos 0,09 g.
Sudedamosios dalys: kokosų RIEŠUTŲ drožlės. Gali būti žemės ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Kokosų traškučiai yra lyg kokoso drožlės, tik gerokai didesnės. Kokoso riešutas pripažintas pagardų karaliumi. Tad kokosų traškučiai tapo konditerių džiaugsmu, be kurio neįsivaizduojami įvairūs skanėstai.
Nuodėmingai skanūs kokoso kubeliai, tokie lengvučiai, tokie minkštučiai, mmm..... Puiki alternatyva saldainiams.