- %

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Saulės nubučiuoti, itin aromatingi ir tąsūs bei svarbiausia NATŪRALŪS ananasų žiedai. Kai norisi kažko egzotiško, bet tuo pačiu ir sveiko. Nudžiugink savo mažylius natūraliais skanėstais be pridėtinio cukraus.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Paprikos skonio žemės riešutai apvalkale (traškioje luobelėje). Jei tu tas, kuris mėgsta pikantiškus skonius - šie riešutai kaip tik tau! Puikus greitas užkandis užklupus netikėtai svečių kompanijai.
Ypatingai traškūs kepinti migdolai su žiupsneliu druskos - tikra užkandžių bomba. Mėgaukis šiais migdolais, juk jie tokie gardūs ir maistingi...
Traškūs kepinti ir sūdyti migdolai taps skaniu ir labai naudingu užkandžiu vakarojant su draugais, kelionėje ar žiūrint mėgstamą filmą. Tai pilnas baltymų, vitaminų ir gerųjų riebalų užkandis. Kepintus migdolus naudokite gaminant desertus ir patiekalus.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 623 kcal/2609 kJ, riebalų 55,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,2 g, angliavandenių 7,2 g, iš kurių cukrų 4,6 g, baltymų 21,2 g, druskos 0,97 g.
Sudedamosios dalys: migdolų RIEŠUTAI, augalinis aliejus (palmių, saulėgrąžų), valgomoji druska, sudėtyje yra RIEŠUTŲ. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Jo didenybė sūdyti ir kepinti žemės riešutai – skonių klasika. Puikiai visiems pažįstamas skonis - švelniai pakepinti ir subtiliai pagardinti žiupsneliu druskos. Nuo seno daugelio pamėgtas ir universalus užkandis, neprarandantis savo populiarumo ir šiandien. Tai ne tik dažnas užkandis, bet ir sveikatos šaltinis.
Dar vienas ypatingas riešutas mūsų asortimente. Natūraliai saldūs iš savęs anakardžio riešutai šį kart pateikiami kitokiame amplua. Švelniai paskrudinti ir pagardinti žiupsneliu druskos šie riešutai jus nustebins kitokiu savo skoniu.