- %

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Migdolų riešutai labai naudingi mūsų organizmui. Populiariausia žinoma migdolų rūšis Nonpareil sutinkama ir mūsų šalyje. Dėl gausybės gerųjų savybių labai populiarūs sportininkų ir sveikos gyvensenos puoselėtojų tarpe. Migdolų riešutai labai vertinami dėl vitamino E ir maistinių skaidulų.
Migdolų riešutai mityboje prisideda prie kraujagyslių ligų, sąnarių, dantų ir net smegenų veiklos gerinimo. Reguliarus migdolų kramsnojimas mažina rizika susijusia su Alzhaimerio liga.
Migdolų riešutai be odelės tiks ne tik kaip maistingas užkandis, bet ir desertų, kokteilių ar patiekalų gardinimui.
Ar žinai kaip valgyti migdolus?
Geriausia po vieną ilgai kramtant, kad neapsunkinti žarnyno darbo. Rekomenduojama paros norma 30 g.
Migdolai maistine verte ir energine 100 g: 575 kcal/2350 kJ, riebalų 49,42 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,731 g, angliavandenių 21,67 g, iš kurių cukrų 3,89 g, baltymų 21,22 g, druskos 0 g.
Sudedamosios dalys: MIGDOLAI kcal 575. Sudėtyje yra RIEŠUTŲ. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Migdolo riešutai laikomi pačiais naudingiausiais riešutais žmogaus organizmui. Populiariausia žinoma migdolų rūšis - Nonpareil sutinkama ir mūsų šalyje. Dėl gausybės gerųjų savybių labai populiarūs sportininkų ir sveikos gyvensenos puoselėtojų tarpe.
Ypač plonai susmulkinti migdolų lapeliai desertų puošybai. Tikra konditerė tiesiog privalo jų turėti savo prieskonių skyrelyje, kad galėtų pagardinti savo šedevrus.
Ypač patogūs naudoti kaip pagardas prie įvairiausių košių, jogurtų, kepinių, pyragų, sausainių, ledų ir dar begalės kitų produktų...