- %
- −15%

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Atidarykite kiečiausio pasaulyje riešuto kevalą ir patys pirmi atraskite šviežumo, švelnumo ir kreminio skonio kupiną branduolį.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Migdolų riešutai labai naudingi mūsų organizmui. Populiariausia žinoma migdolų rūšis Nonpareil sutinkama ir mūsų šalyje. Dėl gausybės gerųjų savybių labai populiarūs sportininkų ir sveikos gyvensenos puoselėtojų tarpe. Migdolų riešutai labai vertinami dėl vitamino E ir maistinių skaidulų.
Migdolų riešutai mityboje prisideda prie kraujagyslių ligų, sąnarių, dantų ir net smegenų veiklos gerinimo. Reguliarus migdolų kramsnojimas mažina rizika susijusia su Alzhaimerio liga.
Migdolų riešutai be odelės tiks ne tik kaip maistingas užkandis, bet ir desertų, kokteilių ar patiekalų gardinimui.
Ar žinai kaip valgyti migdolus?
Geriausia po vieną ilgai kramtant, kad neapsunkinti žarnyno darbo. Rekomenduojama paros norma 30 g.
Migdolai maistine verte ir energine 100 g: 575 kcal/2350 kJ, riebalų 49,42 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,731 g, angliavandenių 21,67 g, iš kurių cukrų 3,89 g, baltymų 21,22 g, druskos 0 g.
Sudedamosios dalys: MIGDOLAI kcal 575. Sudėtyje yra RIEŠUTŲ. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Migdolo riešutai laikomi pačiais naudingiausiais riešutais žmogaus organizmui. Populiariausia žinoma migdolų rūšis - Nonpareil sutinkama ir mūsų šalyje. Dėl gausybės gerųjų savybių labai populiarūs sportininkų ir sveikos gyvensenos puoselėtojų tarpe.
Ypač plonai susmulkinti migdolų lapeliai desertų puošybai. Tikra konditerė tiesiog privalo jų turėti savo prieskonių skyrelyje, kad galėtų pagardinti savo šedevrus.
Lazdyno riešutai - tai vienas iš nedaugelio riešutų, kuris auga ir mūsų klimato sąlygomis. Lazdyno riešutai visiems puikiai pažystami, atrodytų paprasti, bet neprastesni savo savybėmis už kitus riešutus. Tai vieni populiariausių, gardžiausių ir vertingiausių riešutų, savyje saugantys gausybę naudingųjų medžiagų, vitaminų bei mineralų.