- −10%
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Barmix - tai kepintų sūdytų riešutų miksas su ryžių krekeriais. Puikus užkandis prie šalto alaus bokalo.
Ryžių krekerių ir riešutų mišinys taps puikiu užkandžiu vakarėlių ar išvykų į gamtą metu. Puri ryžių krekerių tekstūra ir traškūs sūdyti žemės riešutai - puikus duetas.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 566 kcal/ 2352 kJ, riebalų 40,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5,8 g, angliavandenių 27,7 g, iš kurių cukrų 7,8 g, baltymų 20,8 g, druskos 1,631 g.
Sudedamosios dalys : ŽEMĖS RIEŠUTAI, Ryžių miltai, KVIEČIŲ miltai, Kukurūzų krakmolas, Cukrus, Druska, SOJŲ padažas (SOJOS, KVIEČIAI, vanduo, druska), Arachis aliejus (ŽEMĖS RIEŠUTŲ), salyklo sirupas (kukurūzų), saulėgrąžų aliejus, aštrūs čili prieskoniai (čili milteliai, maltodekstrinas) , cukrus, druska, česnakas, juodieji pipirai, svogūnai, dažiklis (E160c), maistinė rūgštis (E330), čili skonis, dažiklis (E160c), kildinimo medžiaga (E503), modifikuotas tapijokos krakmolas, dažiklis (E150a), gliukozė, jūros dumbliai , Maltodekstrinas, Spalva (E141), Natūrali spalva (Hibiscus sabdariffa, juodoji morka, persikų milteliai, apelsinų milteliai, maltodekstrinas). Sudėtyje yra RIEŠUTŲ.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Ypatingai traškūs kepinti migdolai su žiupsneliu druskos - tikra užkandžių bomba. Mėgaukis šiais migdolais, juk jie tokie gardūs ir maistingi...
Gurmaniškos kukurūzų sėklos paįvairins jūsų užkandžių asortimentą. Švelnaus skonio traškus užkandis su žiupsneliu druskos puikiai dera su putojančiu gėrimu.