
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta jautiena su slyvomis ir čili pipirais. Aukščiausia rūšis. Rankų darbo produktas. Baltymų šaltinis. Be konservantų
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Išskirtinio skonio šokoladiniai triufeliai su balta mase viduje primena zefyro konsistenciją. Tiesiog dieviško skonio desertas tirpsta burnoje, todėl nepalieka abejingų. Savo asortimentą visada siekiame papildyti tokiais saldumynais, kurių nerasite niekur kitur, tik pas mus.
Triufelis yra Itališkas desertas iš želato, kilęs iš Kalabrijos regiono. Minkšti, švelnūs, sodraus šokoladinio skonio triufeliai tiks ne tik prie arbatos ar kavos, bet ir sukurs išskirtinį duetą derinami su romu ar viskiu. Šokoladiniai triufeliai numalšins saldumynų poreikį ir taps vieno kąsnio desertu.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 616 kcal/2560 kJ, riebalų 44 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 8.3 g, angliavandenių 50.9 g, iš kurių cukrų 46.1 g, baltymų 3.1 g, druskos 0,089 g.
Sudedamosios dalys: Cukrus 42.83%, augalinis aliejus (kokosų, palmių branduolių, palmių, saulėgrąžų, rapsų) 33.67%, kakavos masė 9%, kakavos sviestas 4.5%, išrūgų milteliai (yra PIENO) 4.07%, nugriebto PIENO milteliai 4.07%, kakavos milteliai 1%, emulsiklis (E322) SOJŲ lecitinas 0.8%, natūralus vanilės skonis 0.06%. Laikymo temperatūra: nuo 15°C iki 18°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Tai skonių derinys ieškantiems kažko neįprasto - pekano (karijų) riešutas šokoladinio triufelio apvalkale. Labai patiks gurmanams , nes norisi dar ir dar....