
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Saldaus pieniško šokolado apvalkale traškūs žemės riešutai taps gardžiausiu desertu.
Pienišku šokoladu aplieti žemės riešutai. Gurmaniškas desertas nustebins išskirtiniu skoniu. Iš aukščiausios kokybės ingredientų pagamintas užkandis patiks kiekvienam smaližiui.
Žemės riešutai naudingi sveikatai. Jie yra baltymų šaltinis, sukaupę dideles vitamino E ir B6 atsargas.
Energinė ir maistinė vertė (100 g): 589 kcal./2449 kJ, riebalų 40,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 12,2 g, angliavandenių 38,4 g, iš kurių cukrų 30,9 g, baltymų 15,3 g, druskos 0,098 g.
Sudedamosios dalys: 50% šokolado 50% riešutai.ŽEMĖS RIEŠUTAI, cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai (sudėtyje yra PIENO), laktozė (iš PIENO), emulsiklis (E322) SOJŲ lecitinas, natūralus vanilės skonis. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 15°C iki 18°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Juoduoju šokoladu aplieti žemės riešutai - desertas smaližiams. Burnoje tirpstantis šokoladas ir traškus žemės riešutas nepalieka abejingų šiam skoniui.