
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta jautiena su slyvomis ir čili pipirais. Aukščiausia rūšis. Rankų darbo produktas. Baltymų šaltinis. Be konservantų
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Razinos spalvotame cukraus glaiste. Razinose gausu medžiagų, suteikiančių kūnui energijos, taip pat razinos turtingos kalio, geležies ir kitų maistinių medžiagų.
Razinos spalvotame cukraus glaiste. Razinose gausu medžiagų, suteikiančių kūnui energijos, taip pat razinos turtingos kalio, geležies ir kitų maistinių medžiagų. O aplietos saldžiu glaistu jos tampa skaniu desertu. Šiais spalvingais žirniukais galima puošti kepinius bei kitus desertus.
Energinė ir maistinė vertė (100 g): 377 kcal./1591 kJ, riebalų 0,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, angliavandenių 94 g, iš kurių cukrų 87 g, baltymų 0,7 g, druskos 0,0 g.
Sudedamosios dalys: cukrus 73%, razinos 23 % (razinos, konservantas sieros dioksidas), gliukozės sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapiosios medžiagos, dažikliai: kurkuminas, riboflavinas, chlorofilų ir chlorofilinų vario kompleksai, karminas, briliantinis mėlynasis FCF; rapsų aliejus, glajinės medžiagos: bičių vaškas, šelakas. Sudėtyje yra sulfitų. Gali būti sojos, pieno, žemės, migdolo, anakardžio ir lazdyno riešutų pėdsakų.Atminkite: maži vaikai gali užspringti.
Kilmės šalis: Lietuva
Charakteristikos