- Išparduota

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Saulės nubučiuoti, itin aromatingi ir tąsūs bei svarbiausia NATŪRALŪS ananasų žiedai. Kai norisi kažko egzotiško, bet tuo pačiu ir sveiko. Nudžiugink savo mažylius natūraliais skanėstais be pridėtinio cukraus.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Paprikos skonio žemės riešutai apvalkale (traškioje luobelėje). Jei tu tas, kuris mėgsta pikantiškus skonius - šie riešutai kaip tik tau! Puikus greitas užkandis užklupus netikėtai svečių kompanijai.
Razinos spalvotame cukraus glaiste. Razinose gausu medžiagų, suteikiančių kūnui energijos, taip pat razinos turtingos kalio, geležies ir kitų maistinių medžiagų.
Razinos spalvotame cukraus glaiste. Razinose gausu medžiagų, suteikiančių kūnui energijos, taip pat razinos turtingos kalio, geležies ir kitų maistinių medžiagų. O aplietos saldžiu glaistu jos tampa skaniu desertu. Šiais spalvingais žirniukais galima puošti kepinius bei kitus desertus.
Energinė ir maistinė vertė (100 g): 377 kcal./1591 kJ, riebalų 0,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, angliavandenių 94 g, iš kurių cukrų 87 g, baltymų 0,7 g, druskos 0,0 g.
Sudedamosios dalys: cukrus 73%, razinos 23 % (razinos, konservantas sieros dioksidas), gliukozės sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapiosios medžiagos, dažikliai: kurkuminas, riboflavinas, chlorofilų ir chlorofilinų vario kompleksai, karminas, briliantinis mėlynasis FCF; rapsų aliejus, glajinės medžiagos: bičių vaškas, šelakas. Sudėtyje yra sulfitų. Gali būti sojos, pieno, žemės, migdolo, anakardžio ir lazdyno riešutų pėdsakų.Atminkite: maži vaikai gali užspringti.
Kilmės šalis: Lietuva
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Visiems puikiai pažįstamos klasikinės razinos. Tamsios spalvos, saldaus skonio. Tiesiog privalo jų būti pas kiekvieną virtuvės lentynoje. Tinka kaip pagardas įvairiausiems gaminiams pagal jūsų fantaziją.
Auksinio atspalvio "golden" razinos yra salžios kaip medus , puikiai tinka kaip pagardas įvairiems patiekalams.
Razinos šokoladinio skonio glaiste. Razinose gausu medžiagų, suteikiančių kūnui energijos, taip pat razinos turtingos kalio, geležies ir kitų maistinių medžiagų.