- Išparduota
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Traškūs migdolai, aplieti aukštos kokybės pienišku šokoladu ir pagardinti cinamonu. Tobula kombinacija, kuri sužavės kiekvieną saldumynų mėgėją.
Šventinis skanėstas, kuris papuoš bet kokį stalą. Mūsų šokoladiniai migdolai su cinamonu – tai dovana, kuri patiks visiems.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 564kcal/2352 kJ, riebalų 35,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 13,4 g, angliavandenių 49,9 g, iš kurių cukrų 40,7 g, baltymų 9,9 g, druskos 0,118 g.
Sudedamosios dalys: Cukrus, Kakavos masė, MIGDOLŲ RIEŠUTAI, Kakavos sviestas,Cinamonas, Glazūravimo medžiaga (E414), Emulsiklis (E322) SOJŲ lecitinas, Natūralus vanilės skonis. Gali būti RIEŠUTŲ IR SEZAMO sėklų pėdsakų. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 10°C iki 20°C.
Kilmės šalis :Olandija
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Karamelizuoti migdolai - tai riešutų branduoliai skrudinti su medumi. Karamelizuoti migdolai yra puikus užkandis, kai norisi saldaus, bet tuo pačiu ir sveiko skanėsto. Skrudinti migdolai dėl savo traškumo neleis jums atsiplėšti nuo šio be galo gardaus užkandžio.
Traškus migdolas aplietas švelnaus pieniško šokolado skraiste. Nuodėmingai skanu...
Smaližių džiaugsmas, traškūs migdolai - aplieti citrinų skonio pienišku šokoladu , nudžiugins net išrankiausią saldumynų mėgėją.
Saldžiai sūrus nuotykis: Migdolai su šokoladu, karamele ir jūros druska. Nuodėmingai skanu...