- −10%
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Minkšti sūrios karamelės irisai („Fudge“) – gurmaniškas atradimas
Leiskite sau pasimėgauti klasika, kuri niekada neišeina iš mados, tačiau šįkart – su moderniu prieskoniu.Mūsų asortimente esantys sūrios karamelės irisai (Fudge) – tai aksominės tekstūros saldainiai, kuriuose tobulai dera turtingas karamelės saldumas ir subtilūs jūros druskos kristalai.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 452 kcal/1902 kJ, riebalų 14,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 10,5 g, angliavandenių 78,4 g, iš kurių cukrų 75,3 g, baltymų 1,8 g, druskos 1,354 g.
Sudedamosios dalys: cukrus, gliukozės sirupas, augaliniai riebalai (palmių (RSPO), kokosų), nugriebto PIENO milteliai, jūros druska, emulsiklis (E322) SOJŲ lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje.Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Kilmės šalis: Nyderlandai
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Migdolo riešutai laikomi pačiais naudingiausiais riešutais žmogaus organizmui. Populiariausia žinoma migdolų rūšis - Nonpareil sutinkama ir mūsų šalyje. Dėl gausybės gerųjų savybių labai populiarūs sportininkų ir sveikos gyvensenos puoselėtojų tarpe.
Smaližių džiaugsmas, traškūs migdolai - gausiai aplieti juoduoju šokoladu, nudžiugins net išrankiausią saldumynų mėgėją.
Smaližių džiaugsmas, traškūs migdolai - aplieti citrinų skonio pienišku šokoladu , nudžiugins net išrankiausią saldumynų mėgėją.
Traškūs migdolai, aplieti tirpstančiu šokoladu su nepakartojamu tiramisu aromatu.