
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Atidarykite kiečiausio pasaulyje riešuto kevalą ir patys pirmi atraskite šviežumo, švelnumo ir kreminio skonio kupiną branduolį.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Minkštai džiovinti ananasai,sultingi ir saldūs su rūgštele-tai užkandis kiekvienam. Ananasas yra vienas populiariausių vaisių, o jo džiovinti gabalėliai yra geriausias pasirinkimas
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Smaližių džiaugsmas, traškūs migdolai - gausiai aplieti juoduoju šokoladu, nudžiugins net išrankiausią saldumynų mėgėją.
Vienas naudingiausių riešutų mūsų organizmui - migdolas, aplietas juoduoju šokoladu. Energijos suteikiantis ir maistingas desertas, kuriuo mėgausis ne tik maži, bet ir dideli smaližiai. Migdolai šokolade yra sveikesnė alternatyva saldumynams, nes riešutai turi sukaupę organizmui naudingų vitaminų ir mineralų.
Migdolų riešutai labai vertinami dėl vitamino E ir maistinių skaidulų. Jie sukaupę daug maistinių medžiagų. Suvalgę 30 gramų migdolų mes gauname 1/8 mums reikalingų baltymų.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 575 kcal/2393 kJ, riebalų 37,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 15,2 g, angliavandenių 47 g, iš kurių cukrų 37,1 g, baltymų 8,8 g, druskos 0,017 g.
Sudedamosios dalys: Cukrus, Kakavos masė, MIGDOLŲ RIEŠUTAI, Kakavos sviestas, Glazūravimo medžiaga (E414), Emulsiklis (E322) SOJŲ lecitinas, Natūralus vanilės skonis. Gali būti RIEŠUTŲ IR SEZAMO sėklų pėdsakų. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 10°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Karamelizuoti migdolai - tai riešutų branduoliai skrudinti su medumi. Karamelizuoti migdolai yra puikus užkandis, kai norisi saldaus, bet tuo pačiu ir sveiko skanėsto. Skrudinti migdolai dėl savo traškumo neleis jums atsiplėšti nuo šio be galo gardaus užkandžio.
Traškus migdolas aplietas švelnaus pieniško šokolado skraiste. Nuodėmingai skanu...
Smaližių džiaugsmas, traškūs migdolai - aplieti citrinų skonio pienišku šokoladu , nudžiugins net išrankiausią saldumynų mėgėją.
Saldžiai sūrus nuotykis: Migdolai su šokoladu, karamele ir jūros druska. Nuodėmingai skanu...