
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Nuodėmingai skanūs kokoso kubeliai, tokie lengvučiai, tokie minkštučiai, mmm..... Puiki alternatyva saldainiams.
Egzotiško skonio, maistingi ir gardūs kokoso kubeliai taps sveika alternatyva saldainiams. Šis desertas patiks ir mažiems, ir dideliems. Kokoso kubeliais galite gardinti košes ar sausus dribsnius. Sumaišykite kokoso kubelius su riešutais ir mėgaukitės nauju skoniu.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 447 kcal/1871 kJ, riebalų 19,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 17,9 g, angliavandenių 61,4 g, iš kurių cukrų 40,3 g, baltymų 3,3 g, druskos 0,1 g.
Sudedamosios dalys: kokoso RIEŠUTAI, MIEŽIŲ krakmolas, gliukozės – fruktozės sirupas, cukrus, dekstrozė, maistinė ŽELATINA, valgomoji druska, produkte yra GLITIMO turinčių JAVŲ. Gali būti žemės riešutų, kitų RIEŠUTŲ ir SEZAMŲ pėdsakų. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Kokosų traškučiai yra lyg kokoso drožlės, tik gerokai didesnės. Kokoso riešutas pripažintas pagardų karaliumi. Tad kokosų traškučiai tapo konditerių džiaugsmu, be kurio neįsivaizduojami įvairūs skanėstai.
Kokoso drožlės visiems puikiai žinomos kaip pagardas įvairiuose konditerijos gaminiuose, saldumynų gamybai, puikiai tiks ir rytinei košei gardinti.