KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Saldaus skonio anakardžio riešutai pieniškame šokolade. Tikriausiai nerastume smaližiaus, kuris sugebėtu atsispirti šiam deriniui.
Tirpstantis burnoje šokoladas, traškus anakardžio riešutas - išskirtinio skonio desertas, kuris patiks tiek mažiems, tiek dideliems. Be to, anakardžiai labai naudingi mūsų organizmui. Todėl šis delikatesas ne tik labai gardus, bet sveikas ir maistingas.
Anakardžių nauda
Šis gardus ir sveikatai naudingas delikatesas suteikia energijos ir stiprina organizmą. Anakardžių nauda tiesiog nepamatuojama ir plačiai aptarinėjama mokslininkų bendruomenėje - juose gausu fosforo, kuris labai naudingas mūsų kaulams ir dantims. Anakardžių riešutai taip pat yra magnio šaltinis, reikalingas mūsų širdžiai. Riešutas savo forma primena inkstus ir tai ne tik sutapimas, bet ir akivaizdi šių riešutų teigiama nauda inkstų sistemai. Tikriausiai nerasime antro tokio riešuto su tiek daug teigiamų savybių. Anakardžiai pagerina cukraus kiekio kraujyje kontrolę. Juose gausu cinko, seleno, geležies bei vario.
Ankardžiai - puikus energijos šaltinis. Rekomenduojama paros norma vos 20-30 g ir tu jau gausi visas reikiamas medžiagas sveikesniam organizmui.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 546 kcal/2285 kJ, riebalų 33,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 15,9 g, angliavandenių 54,2 g, iš kurių cukrų 46,7 g, baltymų 7,6 g, druskos 0,26 g.
Sudedamosios dalys: PIENIŠKAS šokoladas (74,8%) (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai (PIENAS), LAKTOZĖ (PIENAS), emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), ANAKARDŽIO riešutai (25%), glazūravimo medžiaga: (E414). Sudėtyje yra ANAKARDŽIO riešutų, PIENO ir SOJOS. Gali būti RIEŠUTŲ ir GLITIMO pėdsakų. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 10°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Skrudinti anakardžio riešutai meduje - tai puikus užkandis, kai norisi kažko saldaus, bet tuo pačiu ir sveiko. Visi gerai žinome medaus naudą organizmui, o riešutai su medumi - tai tikras sveikuolių skanėstas ir energijos bomba. Receptas ypatingas tuo, kad prieš karamelizacijos procesą anakardžio riešutai yra švelniai paskrudinami. Tai duoda papildomo...
Anakardžio riešutai jau savaime salstelėję, o aplieti švelniai kartaus skonio juoduoju šokoladu atsiskleis lyg dar neragautas - neatrastas skonis.
Subtiliai traškūs anakardžio riešutai švelnaus grietinės ir svogūnų skonio. Šiek tiek paskrudinti ir apvilkti klasikiniu skonių deriniu nepaliks abejingų. Tiesiog neįmanoma sustoti kramsnoti