KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Anakardžio riešutai jau savaime salstelėję, o aplieti švelniai kartaus skonio juoduoju šokoladu atsiskleis lyg dar neragautas - neatrastas skonis.
Burnoje tirptantis juodasis šokoladas, o viduje traškus anakardžio riešutas - išskirtinio skonio desertas. Be to, anakardžiai labai naudingi mūsų organizmui, todėl šis desertas ne tik labai gardus, bet sveikas ir maistingas.
Anakardžių nauda
Šis gardus ir sveikatai naudingas delikatesas suteikia energijos ir stiprina organizmą. Anakardžių nauda tiesiog nepamatuojama ir plačiai aptarinėjama mokslininkų bendruomenėje - juose gausu fosforo, kuris labai naudingas mūsų kaulams ir dantims. Anakardžių riešutai taip pat yra magnio šaltinis, reikalingas mūsų širdžiai. Riešutas savo forma primena inkstus ir tai ne tik sutapimas, bet ir akivaizdi šių riešutų teigiama nauda inkstų sistemai. Tikriausiai nerasime antro tokio riešuto su tiek daug teigiamų savybių. Anakardžiai pagerina cukraus kiekio kraujyje kontrolę. Juose gausu cinko, seleno, geležies bei vario.
Ankardžiai - puikus energijos šaltinis. Rekomenduojama paros norma vos 20-30 g ir tu jau gausi visas reikiamas medžiagas sveikesniam organizmui.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 583 kcal/2430 kJ, riebalų 36,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 16,9 g, angliavandenių 51,7 g, iš kurių cukrų 38,4 g, baltymų 8,7 g, druskos 0,02 g.
Sudedamosios dalys: Cukrus, Kakavos masė, ANAKARDŽIAI, Kakavos sviestas, Glazūravimo medžiaga (E414), Emulsiklis (E322) SOJŲ lecitinas, Natūralus vanilės skonisLaikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Gali būti RIEŠUTŲ ir SEZAMO sėklų pedsakų. Laikymo temperatūra: nuo 10°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Skrudinti anakardžio riešutai meduje - tai puikus užkandis, kai norisi kažko saldaus, bet tuo pačiu ir sveiko. Visi gerai žinome medaus naudą organizmui, o riešutai su medumi - tai tikras sveikuolių skanėstas ir energijos bomba. Receptas ypatingas tuo, kad prieš karamelizacijos procesą anakardžio riešutai yra švelniai paskrudinami. Tai duoda papildomo...
Saldaus skonio anakardžio riešutai pieniškame šokolade. Tikriausiai nerastume smaližiaus, kuris sugebėtu atsispirti šiam deriniui.
Šiuos kepintus jalapeno ir sūrio skonio anakardžius mes turime tik dėl jūsų mielieji gurmanai. Juk mūsų kurmiukas logotipe tą ir reiškia: tyrinėtojas, šniukštinėtojas naujų skonių ragautojas. Pabandom?