
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Goji uogos - tai imunitetą stiprinančios uogos, nuo seno naudojamos kinų medicinoje. Šios uogos laikomos super maistu, nes sudėtyje gausu mineralų, mikroelementų, vitaminų.
Goji uogos yra A, C ir B grupės vitaminų šaltinis, jose daug amino rūgščių. Šios uogos labai naudingos stiprinti regėjimui, stiprinti imunitetui. Jos yra saldžiarūgščio skonio, todėl valgomos kaip užkandis arba naudojamos kaip pagardas košėms, glotnučiams, jogurtams, salotoms ar desertams. Taip pat sumaišykite goji uogas su riešutais ir turėsite sveika bei labai maistingą užkandį.
Dygliuotojo ožerskio arba kitaip dar vadinamos goji uogos organizmui turi antioksidacinį poveikį, įrodytą tyrimais. Goji uogas saugu valgyti diabetu sergantiems žmonėms. Be to, jos padeda greičiau atstatyti jėgas po fizinio krūvio.
Energinė ir maistinė vertė (100 g): 343 kcal./1450 kJ, riebalų 0,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, angliavandenių 64,1 g, iš kurių cukrų 45,6 g, baltymų 14,3 g, druskos 0,757 g.
Sudedamosios dalys: 100% saulėje džiovintos goji uogos. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 15°C iki 18°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Itin maistingos ir organizmui vertingos šilkmedžio uogos vadinamos vitaminų krepšeliu. Tai saugus saldumynas visiems, net diabetikams.