KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Goji uogos - tai imunitetą stiprinančios uogos, nuo seno naudojamos kinų medicinoje. Šios uogos laikomos super maistu, nes sudėtyje gausu mineralų, mikroelementų, vitaminų.
Goji uogos yra A, C ir B grupės vitaminų šaltinis, jose daug amino rūgščių. Šios uogos labai naudingos stiprinti regėjimui, stiprinti imunitetui. Jos yra saldžiarūgščio skonio, todėl valgomos kaip užkandis arba naudojamos kaip pagardas košėms, glotnučiams, jogurtams, salotoms ar desertams. Taip pat sumaišykite goji uogas su riešutais ir turėsite sveika bei labai maistingą užkandį.
Dygliuotojo ožerskio arba kitaip dar vadinamos goji uogos organizmui turi antioksidacinį poveikį, įrodytą tyrimais. Goji uogas saugu valgyti diabetu sergantiems žmonėms. Be to, jos padeda greičiau atstatyti jėgas po fizinio krūvio.
Energinė ir maistinė vertė (100 g): 343 kcal./1450 kJ, riebalų 0,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, angliavandenių 64,1 g, iš kurių cukrų 45,6 g, baltymų 14,3 g, druskos 0,757 g.
Sudedamosios dalys: 100% saulėje džiovintos goji uogos. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 15°C iki 18°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Džiovintos spanguolės, kaip ir natūralios, turi savyje gausybę vitaminų bei mineralinių medžiagų. Tai dar viena labai universali uoga mūsų asortimente. Džiovintos spanguolės tinka įvairiuose patiekaluose - nuo rytinės košės iki šventinės silkutės.
Saulės nubučiuotos džiovintos vyšnios, kai norisi kažko neįprasto. Natūraliai saldžios, todėl puikiai tiks prie rytinių košių ar šventinės šampano taurės.