- −10%
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Šie maži tamsiai mėlyni stebūklai ne tik suteiks jums natūralaus saldumo, bet ir papildys jūsų dieną dideliu antioksidantų kiekiu.
Mėgaukitės džiovintomis mėlynėmis tiesiai iš pakelio, įmaišykite jas į jogurtą, košę ar salotas, arba naudokite jas kepiniams ar desertams.
Mėlynės yra puikus vitaminų C, K ir E, taip pat antioksidantų šaltinis, kuris gali padėti stiprinti imuninę sistemą ir apsaugoti nuo ląstelių pažeidimų.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 333 kcal/1410 kJ, riebalų 0,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,1 g, angliavandenių 74,10 g, iš kurių cukrų 70,5 g, baltymų 2,6 g, druskos 0,17 g.
Sudedamosios dalys:Mėlynės (65%) Cukrus(34%), Saulėgrąžų aliejus(1%).
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 15°C iki 18°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Džiovintos spanguolės, kaip ir natūralios, turi savyje gausybę vitaminų bei mineralinių medžiagų. Tai dar viena labai universali uoga mūsų asortimente. Džiovintos spanguolės tinka įvairiuose patiekaluose - nuo rytinės košės iki šventinės silkutės.
Saulės nubučiuotos džiovintos vyšnios, kai norisi kažko neįprasto. Natūraliai saldžios, todėl puikiai tiks prie rytinių košių ar šventinės šampano taurės.
Džiovintos datulės be kauliukų ir žinoma, be pridėtinio cukraus – sveikas ir skanus užkandis tiek mažam, tiek dideliam! Džiovintos datulės – tikras delikatesas! Nuo neatmenamų laikų ne tik saldus ir gardus užkandis, bet ir maistas smegenims.
Sultingos Džiovintos Slyvos: Pirmos Klasės Skonis Be Kauliuko! Įsigyk ir Mėgaukis Natūraliu Saldumu!