- %
- −20%

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Lietuviški lazdyno riešutai tai vienas iš nedaugelio riešutų, kuris auga ir mūsų klimato sąlygomis. Lazdyno riešutai - tai visiems puikiai pažįstami, iš šalies paprasti, bet neprastesni savo savybėmis už kitus riešutus.
Lazdynų riešutai – vieni populiariausių, gardžiausių ir vertingiausių riešutų, savyje saugantys gausybę naudingųjų medžiagų, vitaminų bei mineralų. O dar šiek tiek paskrudinti - tikra traškumo bomba.
Lazdyno riešutai kaina labai panašūs su graikiškais riešutais ar migdolais. Negliaudyti lazdyno riešutai kaina būna pigesni už gliaudytus dėl mažesnio grynojo riešutų kiekio, bet tai nei kiek nekeičia fakto, kad jie išlieka vieni iš mėgiamiausių vartotojų tarpe.
Lazdynų riešutų nauda organizmui siejama su gausiu vitamino E ir B6 kiekiu. Kaip ir visuose riešutuose, taip ir lazdyno riešutuose, gausu lecitino, kuris gerina smegenų veiklą. Šiais riešutais verta papildyti mitybą dirbantiems sunkų fizinį bei protinį darbą, vyresnio amžiaus žmonėms, maitinančioms kūdikius motinoms, nes padidina pieno kiekį, sergantiems anemija. Lazdynų riešutai rekomenduojami sergantiems cukriniu diabetu. Rekomenduojama paros norma 25-30 g.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 645 kcal/2701 kJ, riebalų 60,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,5 g, angliavandenių 7,0 g, iš kurių cukrų 4,3 g, baltymų 15,0 g, druskos 0 g.
Sudedamosios dalys: lazdyno RIEŠUTAI gliaudyti. Sudėtyje yra RIEŠUTŲ. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Skrudinti lazdyno riešutai padengti medaus plutele - kitaip vadinami karamelizuoti lazdyno riešutai. Puikus užkandis, kai norisi saldaus, bet tuo pačiu ir sveiko skanėsto.
Lazdyno riešutai - tai vienas iš nedaugelio riešutų, kuris auga ir mūsų klimato sąlygomis. Lazdyno riešutai visiems puikiai pažystami, atrodytų paprasti, bet neprastesni savo savybėmis už kitus riešutus. Tai vieni populiariausių, gardžiausių ir vertingiausių riešutų, savyje saugantys gausybę naudingųjų medžiagų, vitaminų bei mineralų.