- %

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Lukštentos pistacijos arba tiesiog pistacijų branduoliai patogus valgyti ir maistingas užkandis. Žinoma, lukštentos pistacijos kitiems prarandą visą žavesį, jei nėra įtraukiančio gliaudymo proceso. Šios pistacijos yra natūralios, lukštentos.
Manoma, kad pistacijų pavadinimas kilęs iš Persų tautos. Būtent Persijoje pistacijos ko ne svarbiausias kultūrinis ir kulinarinis paveldas. Pistacijų riešutų nauda sveikatai begalinė, kaip ir daugelio kitų riešutų.
Ar žinai, kad kuo riešutas žalesnis, tuo jo maistinė vertė turtingesnė? Gurru.lt atrenka aukščiausios kokybės riešutus ir užtikrina jų šviežumą.
Kaip ir daugelis riešutų, lukštentos pistacijos teigiamai veikia širdies ir kraujagyslių veiklą. Pistacijų riešutai tikra antioksidantų bomba. Palengvina organizmo atsistatymą po didelių krūvių. 30 g - būtent tiek užtenka šių riešutų per dieną, kad gautumėte visas reikalingas medžiagas sveikesniam organizmui.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 620 kcal/2594 kJ, riebalų 45,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5,5 g, angliavandenių 27,5 g, iš kurių cukrų 7,6 g, baltymų 20,3 g, druskos 0,01 g.
Sudedamosios dalys: pistacijų RIEŠUTŲ branduoliai. Sudėtyje yra RIEŠUTŲ. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.