
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta jautiena su slyvomis ir čili pipirais. Aukščiausia rūšis. Rankų darbo produktas. Baltymų šaltinis. Be konservantų
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Skrudinti lazdyno riešutai padengti medaus plutele - kitaip vadinami karamelizuoti lazdyno riešutai. Puikus užkandis, kai norisi saldaus, bet tuo pačiu ir sveiko skanėsto.
Lietuviški lazdyno riešutai - tai vienas iš nedaugelio riešutų, kurie auga ir mūsų klimato sąlygomis.
Lazdyno riešutai visiems puikiai pažystami, iš šalies paprasti, bet neprastesni savo savybėmis už kitus riešutus.
Lazdynų riešutai – vieni populiariausių, gardžiausių ir vertingiausių riešutų, savyje saugantys gausybę naudingųjų medžiagų, vitaminų bei mineralų. O jei dar ir šiek tiek paskrudinti, tai tikra traškumo bomba.
Lazdyno riešutai kaina labai panašūs kaip ir graikiniai riešutais ar migdolai. Negliaudyti lazdyno riešutai kaina būna pigesni už gliaudytus dėl mažesnio grynojo riešutų kiekio, bet tai nei kiek nekeičia fakto, kad jie išlieka vieni iš mėgiamiausių vartotojų tarpe. Lazdynų riešutų nauda organizmui siejama su gausiu vitamino E ir B6 kiekiu. Kaip ir visuose riešutuose, taip ir lazdyno riešutuose, gausu lecitino, kuris gerina smegenų veiklą. Lazdynų riešutai rekomenduojami sergantiems cukriniu diabetu, padeda reguliuoti blogojo cholesterolio kiekį kraujyje. Rekomenduojama paros norma 25-30 g.
SKRUDINTI LAZDYNO RIEŠUTAI SU MEDUMI
Sudedamosios dalys: lazdyno RIEŠUTAI 59 %, cukrus, margarinas (augaliniai aliejai (rapsų, saulėgrąžų, palmių, kokosų), vanduo, druska, EMULSIKLIAI: lecitinas, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapioji medžiaga, dažiklis karotenai), natūralus medus 1%, kvapioji medžiaga. Sudėtyje yra lazdyno RIEŠUTŲ. Gali būti kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 544 kcal/2268 kJ, riebalų 35 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3 g, angliavandenių 52 g, iš kurių cukrų 45,3 g, baltymų 8,4 g, druskos 0,01
Supakuotas naudojant apsaugines dujas.
Atminkite: maži vaikai gali užspringti.
Kilmės šalis: Lietuva.
Lazdyno riešutų kilmės šalis: ne ES.
Laikyti sausoje vietoje, (0 ÷ + 25) °C temperatūroje.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Lietuviški lazdyno riešutai tai vienas iš nedaugelio riešutų, kuris auga ir mūsų klimato sąlygomis. Lazdyno riešutai - tai visiems puikiai pažįstami, iš šalies paprasti, bet neprastesni savo savybėmis už kitus riešutus.
Lazdyno riešutai - tai vienas iš nedaugelio riešutų, kuris auga ir mūsų klimato sąlygomis. Lazdyno riešutai visiems puikiai pažystami, atrodytų paprasti, bet neprastesni savo savybėmis už kitus riešutus. Tai vieni populiariausių, gardžiausių ir vertingiausių riešutų, savyje saugantys gausybę naudingųjų medžiagų, vitaminų bei mineralų.