- %

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Karamelizuoti migdolai - tai riešutų branduoliai skrudinti su medumi. Karamelizuoti migdolai yra puikus užkandis, kai norisi saldaus, bet tuo pačiu ir sveiko skanėsto. Skrudinti migdolai dėl savo traškumo neleis jums atsiplėšti nuo šio be galo gardaus užkandžio.
Migdolo riešutai padengti medaus plutele - karamelizuoti skrudinti migdolai.
Migdolai maistine verte dažnai vadinami riešutų karaliais, nes laikomi pačiais naudingiausiais riešutais žmogaus organizmui.
Migdolų nauda organizmui
Tai šio riešuto vizitinė kortelė. Ko gero žinomiausias pasaulio riešutas - migdolas. Populiariausia žinoma rūšis yra Nonpareil, kuri sutinkama ir mūsų šalyje. Dėl gausybės gerųjų savybių, labai populiarūs sportininkų ir sveikos gyvensenos puoselėtojų tarpe. Labai vertinami dėl vitamino E, ir maistinių skaidulų. Migdolai rekomenduojami kraujagyslių ligų, sąnarių, dantų ar net smegenų veiklai gerinti. Reguliarus migdolų kramsnojimas mažina rizika susijusia su Alzhaimerio liga.
Ar žinai kaip valgyti migdolus?
Geriausia po vieną ilgai kramtant, kad neapsunkinti žarnyno darbo.
Karamelizuoti migdolai su medumi. Rekomenduojama paros norma 30 g.
Sudedamosios dalys: migdolo RIEŠUTAI 64 % (migdolai kcal 519), cukrus, margarinas (augaliniai aliejai (rapsų, saulėgrąžų, palmių, kokosų), vanduo, druska, EMULSIKLIAI: lecitinas, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapioji medžiaga, dažiklis karotenai), natūralus medus 1%, kvapioji medžiaga. Sudėtyje yra migdolo RIEŠUTŲ. Gali būti kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 519 kcal/2165 kJ, riebalų 31 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,7 g, angliavandenių 51 g, iš kurių cukrų 40 g, baltymų 12,9 g, druskos 0,01 g.
Supakuotas naudojant apsaugines dujas.
Kilmės šalis: Lietuva. Migdolo riešutų kilmės šalis: ne ES.
Atminkite: maži vaikai gali užspringti.
Laikyti sausoje vietoje, (0 ÷ + 25) °C temperatūroje.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Migdolo riešutai laikomi pačiais naudingiausiais riešutais žmogaus organizmui. Populiariausia žinoma migdolų rūšis - Nonpareil sutinkama ir mūsų šalyje. Dėl gausybės gerųjų savybių labai populiarūs sportininkų ir sveikos gyvensenos puoselėtojų tarpe.
Ypač plonai susmulkinti migdolų lapeliai desertų puošybai. Tikra konditerė tiesiog privalo jų turėti savo prieskonių skyrelyje, kad galėtų pagardinti savo šedevrus.
Ypač patogūs naudoti kaip pagardas prie įvairiausių košių, jogurtų, kepinių, pyragų, sausainių, ledų ir dar begalės kitų produktų...
Ypatingai traškūs kepinti migdolai su žiupsneliu druskos - tikra užkandžių bomba. Mėgaukis šiais migdolais, juk jie tokie gardūs ir maistingi...