- %
- −20%

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Atidarykite kiečiausio pasaulyje riešuto kevalą ir patys pirmi atraskite šviežumo, švelnumo ir kreminio skonio kupiną branduolį.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Kokoso drožlės visiems puikiai žinomos kaip pagardas įvairiuose konditerijos gaminiuose, saldumynų gamybai, puikiai tiks ir rytinei košei gardinti.
Kokoso drožlės naudojamos kepiniuose ir desertuose. Jos nebijo karščio, todėl dažnai naudojamos konditerijoje. Kokoso drožles galite panaudoti ir kasdienėje mityboje - gardinti košes ar jogurtus. Jos turi daug maistingų medžiagų, suteikia sotumo jausmą.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 660 kcal/2763 kJ, riebalų 65,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 57,2 g, angliavandenių 23,7 g, iš kurių cukrų 7,4 g, baltymų 6,9 g, druskos 0,09 g.
Sudedamosios dalys: kokosų RIEŠUTŲ drožlės. Gali būti žemės ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Kokosų traškučiai yra lyg kokoso drožlės, tik gerokai didesnės. Kokoso riešutas pripažintas pagardų karaliumi. Tad kokosų traškučiai tapo konditerių džiaugsmu, be kurio neįsivaizduojami įvairūs skanėstai.
Nuodėmingai skanūs kokoso kubeliai, tokie lengvučiai, tokie minkštučiai, mmm..... Puiki alternatyva saldainiams.