
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Atidarykite kiečiausio pasaulyje riešuto kevalą ir patys pirmi atraskite šviežumo, švelnumo ir kreminio skonio kupiną branduolį.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Žemės riešutai cukruje - tai skrudinti riešutai padengti traškia ir saldžia plutele.
Skrudinti žemės riešutai cukriniame glaiste smaližiams patiks kaip desertas, o kepantiems tortus - kaip puošimo elementas.
Energinė ir maistinė vertė (100 g): 439 kcal./1852 kJ, riebalų 10 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,4 g, angliavandenių 81 g, iš kurių cukrų 76,4 g, baltymų 5 g, druskos 0,0 g.
Sudedamosios dalys: cukrus 74 %, žemės riešutai 21 %, gliukozės sirupas, kvapiosios medžiagos, rapsų aliejus, glajinės medžiagos: bičių vaškas, šelakas. Gali būti sojos, pieno, pistacijų, migdolo, anakardžio ir lazdyno riešutų pėdsakų. Atminkite: maži vaikai gali užspringti.
Kilmės šalis: Lietuva
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Dražė saldainiai "Avietėlė" - tai desertas, skanėstas tarp valgių ar kelionėse. Spalvingais dražė žirneliais galite puošti kepinius, tortus, ledus ar kitus desertus.
Dražė saldainiai "Citrinukas", kuriuos mėgsta ir maži, ir dideli smaližiai. Spalvoti cukriniai žirniukai bus ne tik mėgstamas desertas, bet ir papuoš tortus ar ledus.
Dražė saldainiai "Mėta" kai norisi saldžios gaivos. Cukriniai žirneliai desertų puošimui ir smaguriavimui.
Razinos šokoladinio skonio glaiste. Razinose gausu medžiagų, suteikiančių kūnui energijos, taip pat razinos turtingos kalio, geležies ir kitų maistinių medžiagų.
Skrudinti žemės riešutai traškiame spalvingame glaiste. Smaližiaukite kaip desertą arba puoškite kepinius.
Žemės riešutai šokoladinio skonio glaiste. Skrudintas riešutas ir traški plutelė patiks ir mažiems, ir dideliems smaližiams.