- −5%
- Išparduota

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Atidarykite kiečiausio pasaulyje riešuto kevalą ir patys pirmi atraskite šviežumo, švelnumo ir kreminio skonio kupiną branduolį.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Saldžiai sūrus nuotykis: Migdolai su šokoladu, karamele ir jūros druska. Nuodėmingai skanu...
Atraskite nepamirštamą skoni su mūsų migdolais, apvilktais šokoladu ir karamele bei pagardintais jūros druska. Tobula dovana gurmanams ir visiems, kurie mėgsta netikėtus derinius.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 585 kcal/2435 kJ, riebalų 34,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 14,7 g, angliavandenių 42,5 g, iš kurių cukrų 34,5 g, baltymų 10,6 g, druskos 1,664 g.
Sudedamosios dalys: PIENIŠKAS šokoladas (67%) ,migdolai (30%) , jūros druska (1%), cukrus, kakavos sviestas, pieno išrūgų miltai, karamelės milteliai (nugriebto pieno miltai, išrūgų milteliai (pienas),pieno riebalai, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), kakavos masė, glazūravimo medžiaga (E904, E 414), emulsiklis E322 (lecitinas iš saulėgrąžų), natūrali kvapioji medžiaga, rapsų aliejus, kokosų aliejus, gliukozės sirupas, dekstrinas. Sudėtyje yra MIGDOLO RIEŠUTŲ, PIENO ir SOJOS. Gali būti RIEŠUTŲ IR SEZAMO sėklų pėdsakų.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 10°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Traškus migdolas aplietas švelnaus pieniško šokolado skraiste. Nuodėmingai skanu...
Smaližių džiaugsmas, traškūs migdolai - gausiai aplieti juoduoju šokoladu, nudžiugins net išrankiausią saldumynų mėgėją.
Smaližių džiaugsmas, traškūs migdolai - aplieti citrinų skonio pienišku šokoladu , nudžiugins net išrankiausią saldumynų mėgėją.
Traškūs migdolai, aplieti tirpstančiu šokoladu su nepakartojamu tiramisu aromatu.