- Išparduota

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Atidarykite kiečiausio pasaulyje riešuto kevalą ir patys pirmi atraskite šviežumo, švelnumo ir kreminio skonio kupiną branduolį.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Traškūs migdolai, aplieti tirpstančiu šokoladu su nepakartojamu tiramisu aromatu.
Nustebinkite savo artimuosius ir draugus – padovanokite jiems šokoladinius migdolus su tiramisu skoniu! Traškūs migdolai, aplieti tirpstančiu šokoladu su gardžiu tiramisu aromatu, taps bet kokios progos akcentu.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 573 kcal/2389 kJ, riebalų 36,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 13,7 g, angliavandenių 50,2 g, iš kurių cukrų 41,9 g, baltymų 9,5g, druskos 0,121 g.
Sudedamosios dalys: PIENIŠKAS šokoladas (25%),MIGDOLO riešutai (25%), cukrus,kakavos sviestas,pieno miltai, kakavos masė, laktozė (iš PIENO), glazūravimo medžiaga (E904;E414), emulsiklis E322(lecitinas iš SOJOS), natūrali vanilės kvapioji medžiaga, tiramisu skonio kvapioji medžiaga, nugriebto pieno miltai, saulėgrąžų aliejus, jogurto milteliai (PIENAS). Sudėtyje yra: MIGDOLŲ, PIENO, SOJOS. Gali būti kitų RIEŠUTŲ ir SEZAMŲ pėdsakų.
Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 10°C iki 20°C.
Produktas gali sukelti alergiją.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Karamelizuoti migdolai - tai riešutų branduoliai skrudinti su medumi. Karamelizuoti migdolai yra puikus užkandis, kai norisi saldaus, bet tuo pačiu ir sveiko skanėsto. Skrudinti migdolai dėl savo traškumo neleis jums atsiplėšti nuo šio be galo gardaus užkandžio.
Traškus migdolas aplietas švelnaus pieniško šokolado skraiste. Nuodėmingai skanu...
Smaližių džiaugsmas, traškūs migdolai - aplieti citrinų skonio pienišku šokoladu , nudžiugins net išrankiausią saldumynų mėgėją.
Saldžiai sūrus nuotykis: Migdolai su šokoladu, karamele ir jūros druska. Nuodėmingai skanu...