
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Atidarykite kiečiausio pasaulyje riešuto kevalą ir patys pirmi atraskite šviežumo, švelnumo ir kreminio skonio kupiną branduolį.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Tai nepaprastai skanus ir traškus užkandis, kuris sužavės tiek saldumynų, tiek riešutų mėgėjus. Šis derinys puikiai tinka kaip sveikesnė alternatyva tradiciniams saldumynams, o tuo pačiu suteikia energijos ir maistingųjų medžiagų.
Unikalus skonio derinys: Saldi karamelė, traškūs anakardžiai ir šiek tiek apkepintos sezamo sėklos sukuria nepakartojamą skonį, kuris patenkins net išrankiausius gomurius.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 546 kcal/2279 kJ, riebalų 33,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5,8 g, angliavandenių 44,8 g, iš kurių cukrų 33,8 g, baltymų 15 g, druskos 0,028 g.
Sudedamosios dalys: ANAKARDŽIŲ RIEŠUTAI (53%), cukrus,sezamo sėklos, maltoze.Gali būti RIEŠUTŲ IR SEZAMO sėklų pėdsakų. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje.
Laikymo temperatūra: nuo 10°C iki 20°C.
Kilmės šalis:Olandija
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Karamelizuoti migdolai - tai riešutų branduoliai skrudinti su medumi. Karamelizuoti migdolai yra puikus užkandis, kai norisi saldaus, bet tuo pačiu ir sveiko skanėsto. Skrudinti migdolai dėl savo traškumo neleis jums atsiplėšti nuo šio be galo gardaus užkandžio.
Traškus migdolas aplietas švelnaus pieniško šokolado skraiste. Nuodėmingai skanu...
Smaližių džiaugsmas, traškūs migdolai - aplieti citrinų skonio pienišku šokoladu , nudžiugins net išrankiausią saldumynų mėgėją.
Saldžiai sūrus nuotykis: Migdolai su šokoladu, karamele ir jūros druska. Nuodėmingai skanu...