KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Lazdyno riešutai juodajame šokolade, tiesiog vaistas organizmui. Puikiai žinoma riešutų nauda, o dar juodojo šokolado gerosios savybės. Tiesiog imkite mane ir valgykite
Sveikas, maistingas, energijos šaltinis - taip galime apibūdinti šį gardų desertą. Lazdynų riešutai – vieni populiariausių, gardžiausių ir vertingiausių riešutų, savyje saugantys gausybę naudingųjų medžiagų, vitaminų bei mineralų. O dar aplieti juoduoju šokoladu - neįmanoma atsispirti.
Lazdynų riešutų nauda organizmui siejama su gausiu vitamino E ir B6 kiekiu. Kaip ir visuose riešutuose, taip ir lazdyno riešutuose, gausu lecitino, kuris gerina smegenų veiklą. Šiais riešutais verta papildyti mitybą dirbantiems sunkų fizinį bei protinį darbą, vyresnio amžiaus žmonėms, maitinančioms kūdikius motinoms, nes padidina pieno kiekį, sergantiems anemija. Lazdynų riešutai rekomenduojami sergantiems cukriniu diabetu. Rekomenduojama paros norma 25-30 g.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 591 kcal/2461 kJ, riebalų 37,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 17,3 g, angliavandenių 53,5 g, iš kurių cukrų 42,8 g, baltymų 6,0 g, druskos 0,014 g.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos masė, LAZDYNO RIEŠUTAI, kakavos sviestas, glazūravimo medžiaga (E414), emulsiklis (E322), SOJŲ lecitinas, natūralus vanilės skonis. Gali būti RIEŠUTŲ ir SEZAMO sėklų pėdsakų. Laikymo temperatūra: nuo 10°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Skrudinti lazdyno riešutai padengti medaus plutele - kitaip vadinami karamelizuoti lazdyno riešutai. Puikus užkandis, kai norisi saldaus, bet tuo pačiu ir sveiko skanėsto.
Lietuviški lazdyno riešutai tai vienas iš nedaugelio riešutų, kuris auga ir mūsų klimato sąlygomis. Lazdyno riešutai - tai visiems puikiai pažįstami, iš šalies paprasti, bet neprastesni savo savybėmis už kitus riešutus.
Tai dar vienas mūsų pasiūlymas jūsų saldumynų stalui. Tikra skonių klasika, lazdyno riešutai pieniškame šokolade.