
KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Klientai dažnai mūsų klausdavo, kada gi pagaliau turėsite migdolų miltų? Tai štai, prašom, nuo šiol dar daugiau skanių konditerijos gaminių jūsų namuose iš gurru.lt
Migdolai yra labai maistingi ir organizmui vertingi riešutai. Todėl migdolų miltai yra sveikas produktas, kurį galite naudoti vietoj kvietinių miltų. Migdolų miltai - tai 100% malti migdolų riešutai be luobelės. Šiuose miltuose daug baltymų, skaidulų, gerųjų riebalų. Itin tiks ir traškiems kepiniams.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 631 kcal/2610 kJ, riebalų 55,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,7 g, angliavandenių 7,1 g, iš kurių cukrų 3,8 g, baltymų 21.7 g, druskos 0,013 g.
Sudedamosios dalys: Midgolai be luobelės 100%. Laikymo temperatūra: nuo 15°C iki 18°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Ypač plonai susmulkinti migdolų lapeliai desertų puošybai. Tikra konditerė tiesiog privalo jų turėti savo prieskonių skyrelyje, kad galėtų pagardinti savo šedevrus.
Ypač patogūs naudoti kaip pagardas prie įvairiausių košių, jogurtų, kepinių, pyragų, sausainių, ledų ir dar begalės kitų produktų...
Kokosų traškučiai yra lyg kokoso drožlės, tik gerokai didesnės. Kokoso riešutas pripažintas pagardų karaliumi. Tad kokosų traškučiai tapo konditerių džiaugsmu, be kurio neįsivaizduojami įvairūs skanėstai.
Kokoso drožlės visiems puikiai žinomos kaip pagardas įvairiuose konditerijos gaminiuose, saldumynų gamybai, puikiai tiks ir rytinei košei gardinti.