KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Klientai dažnai mūsų klausdavo, kada gi pagaliau turėsite migdolų miltų? Tai štai, prašom, nuo šiol dar daugiau skanių konditerijos gaminių jūsų namuose iš gurru.lt
Migdolai yra labai maistingi ir organizmui vertingi riešutai. Todėl migdolų miltai yra sveikas produktas, kurį galite naudoti vietoj kvietinių miltų. Migdolų miltai - tai 100% malti migdolų riešutai be luobelės. Šiuose miltuose daug baltymų, skaidulų, gerųjų riebalų. Itin tiks ir traškiems kepiniams.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 631 kcal/2610 kJ, riebalų 55,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,7 g, angliavandenių 7,1 g, iš kurių cukrų 3,8 g, baltymų 21.7 g, druskos 0,013 g.
Sudedamosios dalys: Midgolai be luobelės 100%. Laikymo temperatūra: nuo 15°C iki 18°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Ypač plonai susmulkinti migdolų lapeliai desertų puošybai. Tikra konditerė tiesiog privalo jų turėti savo prieskonių skyrelyje, kad galėtų pagardinti savo šedevrus.
Kokoso drožlės visiems puikiai žinomos kaip pagardas įvairiuose konditerijos gaminiuose, saldumynų gamybai, puikiai tiks ir rytinei košei gardinti.