KEPINTOS PISTACIJOS SU HIMALAJŲ DRUSKA
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Aromatingi ir švelnaus skonio makadamijų riešutai ne veltui yra laikomi prabangiausiais riešutais pasaulyje. Visų pirma dėl sudėtingo jų gavimo būdo, taip pat ir dėl didelės jų naudos sveikatai.
Džiovinti bananai be pridėtinio cukraus. Sveikas pasirinkimas smaližiams.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Karamelizuotų riešutų mišinys, kuriame traškia medaus plutele padengti skrudinti migdolo, lazdyno, anakardžių ir žemės riešutai. Geriausias pasirinkimas, kai norisi paskanauti visko po truputį. Gardus ir maistingas užkandis, kai norisi saldaus, bet tuo pačiu ir sveiko skanėsto.
Skrudintų ir karamelizuotų riešutų mišinys patiks visiems smaližiams. Jame ypač maistingi ir organizmui naudingi riešutai - migdolai, lazdynai, anakardžių ir žemės riešutai. Toks baltymų šaltinis puikiai tiks kaip skanėstas prie kavos ar arbatos bei alkiui numalšinti kelionėje. Karamelizuotų riešutų mišinį užkandžiauk su draugais vakarėlių metu ar žiūrėdamas filmą.
Energinė ir maistinė vertė 100g: 534 kcal/2227 kJ, riebalų 32 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4 g, angliavandenių 52 g, iš kurių cukrų 41 g, baltymų 12 g, druskos 0,02 g.
Sudedamosios dalys: cukrus, ŽEMĖS RIEŠUTAI 26 %, ANAKARDŽIO RIEŠUTAI 13%, MIGDOLO RIEŠUTAI 13%, LAZDYNO RIEŠUTAI 12%, natūralus medus 1%, margarinas (augaliniai aliejai (rapsų, saulėgrąžų, palmių, KOKOSŲ), vanduo, druska, emulsikliai: lecitinas, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapioji medžiaga, dažiklis karotenai), rapsų aliejus, kvapiosios medžiagos. Sudėtyje yra RIEŠUTŲ.
Produktas gali sukelti alergiją.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Skrudinti anakardžio riešutai meduje - tai puikus užkandis, kai norisi kažko saldaus, bet tuo pačiu ir sveiko. Visi gerai žinome medaus naudą organizmui, o riešutai su medumi - tai tikras sveikuolių skanėstas ir energijos bomba. Receptas ypatingas tuo, kad prieš karamelizacijos procesą anakardžio riešutai yra švelniai paskrudinami. Tai duoda papildomo...
Skrudinti lazdyno riešutai padengti medaus plutele - kitaip vadinami karamelizuoti lazdyno riešutai. Puikus užkandis, kai norisi saldaus, bet tuo pačiu ir sveiko skanėsto.
Karamelizuoti migdolai - tai riešutų branduoliai skrudinti su medumi. Karamelizuoti migdolai yra puikus užkandis, kai norisi saldaus, bet tuo pačiu ir sveiko skanėsto. Skrudinti migdolai dėl savo traškumo neleis jums atsiplėšti nuo šio be galo gardaus užkandžio.
Karamelizuoti žemės riešutai - skrudinti ir padengti medaus plutele. Skrudinimas riešutams suteikia papildomo traškesio, todėl valgant sunku sustoti. Puikus užkandis, kai norisi saldaus, bet tuo pačiu ir sveiko skanėsto. Tai ne tik visiems gerai žinomas užkandis, bet ir sveikatos šaltinis.