- %
- −20%

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Vytinta kiaulienos nugarinė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Jautienos vytintas steikas. Tradicinis. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Vytinta kalakutienos filė. Tradicinė. Aukščiausia rūšis be konservantų. Unikaliai marinuota ir vytinta iki tobulumo.
Vytinta kiauliena. Aukščiausia rūšis. Unikalus receptas. Minkšti gabaliukai. Rankų darbo.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Pistacijos – bene mažiausiai kaloringi riešutai, mažinantys apetitą ir gerinantys medžiagų apykaitą, todėl mėgstami net ir aktyviausių sveikos mitybos šalininkų – mėgaukitės šiais riešutais į sveikatą.
Pistacijų riešutų nauda sveikatai - begalinė. Kaip ir daugelis riešutų teigiamai veikia širdies ir kraujagyslių veiklą, palengvina organizmo atsistatymą po didelių krūvių. Pistacijų riešutai tikra antioksidantų bomba. 30 g - būtent tiek užtenka šių riešutų per dieną, kad gautumėte visas reikalingas medžiagas sveikesniam organizmui.
Kuo riešutas žalesnis, tuo jo maistinė vertė turtingesnė.
Yra manoma, kad pistacijos pavadinimas kilęs iš Persų tautos. Būtent Persijoje pistacijos ko ne svarbiausias kultūrinis ir kulinarinis paveldas.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 586 kcal/2428 kJ, riebalų 46 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5,5 g, angliavandenių 17 g, iš kurių cukrų 7,8 g, baltymų 21 g, druskos 0,01 g.
Sudedamosios dalys: nelukštentos natūralios PISTACIJOS RIEŠUTAI 100% . Sudėtyje yra RIEŠUTŲ. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Lukštentos pistacijos arba tiesiog pistacijų branduoliai patogus valgyti ir maistingas užkandis. Žinoma, lukštentos pistacijos kitiems prarandą visą žavesį, jei nėra įtraukiančio gliaudymo proceso. Šios pistacijos yra natūralios, lukštentos. Manoma, kad pistacijų pavadinimas kilęs iš Persų tautos. Būtent Persijoje pistacijos ko ne svarbiausias kultūrinis...