- %
- −10%

Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Saldūs ,dideli,minkšti ir nepaprastai skanūs mango lapeliai-tai tiesiog prabanga jūsų skonio receptoriams.
Tai tikrai išskirtinio skonio riešutai! Bertoletijos riešutai arba kitaip – Braziliški riešutai yra kupini vitaminų, kurie reikalingi mūsų nervų sistemai. Tai puikus užkandis tiems, kurie dirba daug koncentracijos ir susikaupimo reikalaujančius darbus.
Saulės kaitroje džiovinti, NATŪRALŪS mangai be pridėtinio cukraus. Vieną kartą paragavęs negali sustot. Be galo aromatingi ir kvapnūs, tąsūs mango "liežuvėliai" patiks net išrankiausiems
Traškūs, kiek saldūs ir ypatingai dideli anakardžių riešutai - sveikųjų riebalų ir mineralų šaltinis jūsų racione.
Atidarykite kiečiausio pasaulyje riešuto kevalą ir patys pirmi atraskite šviežumo, švelnumo ir kreminio skonio kupiną branduolį.
Kedro riešutai - tai puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Jie suteiks Jums ilgalaikio sotumo jausmą ir energijos, padės išlaikyti sveiką mitybos pusiausvyrą.
Pekano riešutai (Pekaninių karijų riešutai) arba tiesiog pekano karijų riešutai. Pekano riešutas savo išvaizda panašus į graikinius riešutus, bet labiausiai vertinamas dėl išskirtinai švelnių skoninių savybių ir turtingos sudėties.
Natūraliai atvertos pistacijos su kevalu be jokių priedų, tik taip kaip gamta sutvėrė. Itin daug naudingų medžiagų turintis riešutas, puikiai tiks tiems, kas mėgsta natūralų skonį.
Pistacijos – bene mažiausiai kaloringi riešutai, mažinantys apetitą ir gerinantys medžiagų apykaitą, todėl mėgstami net ir aktyviausių sveikos mitybos šalininkų – mėgaukitės šiais riešutais į sveikatą.
Pistacijų riešutų nauda sveikatai - begalinė. Kaip ir daugelis riešutų teigiamai veikia širdies ir kraujagyslių veiklą, palengvina organizmo atsistatymą po didelių krūvių. Pistacijų riešutai tikra antioksidantų bomba. 30 g - būtent tiek užtenka šių riešutų per dieną, kad gautumėte visas reikalingas medžiagas sveikesniam organizmui.
Kuo riešutas žalesnis, tuo jo maistinė vertė turtingesnė.
Yra manoma, kad pistacijos pavadinimas kilęs iš Persų tautos. Būtent Persijoje pistacijos ko ne svarbiausias kultūrinis ir kulinarinis paveldas.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 586 kcal/2428 kJ, riebalų 46 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5,5 g, angliavandenių 17 g, iš kurių cukrų 7,8 g, baltymų 21 g, druskos 0,01 g.
Sudedamosios dalys: nelukštentos natūralios PISTACIJOS RIEŠUTAI 100% . Sudėtyje yra RIEŠUTŲ. Laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
Charakteristikos
JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI
Traškios, pagardintos Himalajų druska pistacijos – maistingam užkandžiui! Kepintos ir sūdytos pistacijos - subalansuota su geru kinu ir mėgstamo alaus bokalu.
Lukštentos pistacijos arba tiesiog pistacijų branduoliai patogus valgyti ir maistingas užkandis. Žinoma, lukštentos pistacijos kitiems prarandą visą žavesį, jei nėra įtraukiančio gliaudymo proceso. Šios pistacijos yra natūralios, lukštentos. Manoma, kad pistacijų pavadinimas kilęs iš Persų tautos. Būtent Persijoje pistacijos ko ne svarbiausias kultūrinis...